Maak de mooiste liefdeskiekjes met je partner bij Silkfoto!

Fotopakket by Silkfoto

1 Avis

Offre limitée dans le temps!
Jusqu'à -58%
1 Avis
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


De deal

  • € 49,99 voor Loveshoot voor 2 personen (waarde € 119)

Op zoek naar een lief cadeau of wil je je partner graag verrassen?
-> Leg dan jullie liefde voor altijd vast tijdens een romantische fotoshoot!

Je ontvangt een bewerkte, afgedrukte foto van 20 op 30 cm én een digi-album met 5 digitale bewerkte foto’s op de website van Silkfoto.

Liever een shoot op verplaatsing? Dat is zeker mogeljik!

Ligt jullie locatie meer dan 50km van de fotostudio verwijderd? Dan rekent Silkfoto wel een supplement aan van €0,65 per km.

Conditions


Geldigheid: De voucher is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er één extra aankopen als geschenk.
Reservatie: Verplicht te reserveren http://www.silkfoto.be/nl/reserveer met vermelding van Groupon en je securitycode.
Opgelet: Indien de fotoshoot op locatie meer dan 50km van de studio verwijderd ligt, dan wordt er een supplement van €0,65/km aangerekend. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Meer info: Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 24 uur op voorhand annuleren!
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Silkfoto


Silkfoto gaat vooral op zoek naar de momenten die uw persoonlijkheid als koppel weergeeft. Ze streven steeds naar beelden met spontaniteit en hiervoor werken ze bij voorkeur met natuurlijk licht voor het creëren van tijdloze, intieme en natuurlijk uitziende beelden.

Het fotograferen wordt uitgevoerd met hoogkwalitatief materiaal van Leica. Dit veronderstelt een specifieke, intensieve en technische manier van werken dat prachtige beelden oplevert. Het zorgt er tevens voor dat de afstand met de fotograaf klein is, waardoor sterk kan ingespeeld worden op intimiteit en sfeer. Hun benadering is relaxed met een oog voor detail en sfeer.

Silkfoto is de zaak van Fotograaf Jeroen Vandeweghe en Silvia Deruddere, we beschikken over jaren ervaring en hebben eenzelfde passie voor fotografie en liefde. Die passie vertaalt zich telkens in originele foto's.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.