Aucune nouvelle notification

Garden of India

Oude Koornmarkt 60, Antwerpen

Indiaas 3-gangen à la carte menu bij Garden of India

Choisissez votre offre

Points forts

In het centrum van Antwerpen proef je authentieke Indiase gerechten met veel smaak en kleur.

À propos de ce deal

Net als alle bloemen van een exotische tuin het verdienen om bewonderd te worden, zo kan je best alle parels op dit uitgebreid menu aanschouwen. Om te beginnen kies je een gerecht uit de categorie soepen of voorgerechten. Hierna volgt het hoofdgerecht. Al je opties opsommen is onbegonnen werk, want je mag kiezen uit alle gerechten behalve de Visgerechten. Een byriani schotel of vegetable vindaloo? Aan jou de keus. Als dessert heb je keuze uit ijsjes met verschillende smaken of een verrassing van de chef.

Garden of India

Garden of India brengt de smaken van het Zuid-Oosten naar het centrum van Antwerpen. Het restaurant bevindt zich op een steenworp afstand van de kathedraal en de Groenplaats.

Conditions

4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Supplement: exclusief drankjes. 24 uur van tevoren reserveren telefonisch via 03/226.43.42. 12u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Ook geldig voor afhalen. Meer info: niet geldig voor visgerechten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Garden of India