fermer
Utilisez le code REDWED et profitez de jusqu'à -20% sur tout le site. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Sans Cravate

Langestraat 159, Brugge

Gastronomische 3 gangen lunch of 4-gangen diner bij Sans Cravate in Brugge. Een ervaring bij een Michelin restaurant

Choisissez votre offre
Plus de 10+ vus aujourd'hui , dépêchez vous avant que tout ne soit vendu!

Points forts

Verwonder je over de unieke gerechten van de chef, denk aan ganzenlever, coquilles,duif, tarbot. Ervaring bij bekroond Michelin restaurant.

Avis des membres de Groupon

Avis 100% vérifiés
Tous les avis Groupon proviennent des membres qui ont utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
C
Christelle
2 notes1 avis
Rating of 5 out of 5 stars
il y a 3 jours
Heel mooi interieur, zeer goede bediening, ontzettend lekker en mooie presentatie. We drinken geen alcohol en konden sappen aangepast met de gerechten kiezen, ook hun niet alcohol aperitief was heel lekker, het is zeker een aanrader voor wijn liefhebbers, de sommelier heeft veel uitleg erbij. Het is een ontdekking met de Groupon bon.

À propos de ce deal

  • Een Gastronomische 3 gangen lunch of 4-gangen diner bij bekroond michelin restaurant Sans cravate
  • Je kan opties combineren om met 3,4,5 of 6 personen te komen
  • De 3-gangen lunch bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en bij de 4-gangendiner krijg je een extra voorgerecht
  • Verwonder je over de unieke gerechten van de chef
  • De invulling van deze Menu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 extra te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reservation.groupon.be.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
L'offre n'est pas éligible à nos codes promotionnels ou à d'autres réductions.

À propos de Sans Cravate

De naam Sans Cravate spreekt boekdelen: een ongedwongen kader met een losse maar toch chique sfeer. Het authentieke rijhuis in de Brugse Langestraat is onder leiding van Véronique Bogaert en Henk Van Oudenhove uitgegroeid tot een culinaire parel. Wat begon als een klein kookatelier is - na samenvoeging met het aangrenzende pand - inmiddels een spraakmakend gastronomisch restaurant te noemen. En dat is ook de kenners niet onopgemerkt gebleven, want behalve 16,5 punt op Gault&Millau heeft Sans Cravate ook een Michelin-ster. Samen met het tegenoverliggende B&B La Suite vormt het restaurant een charmant geheel. Het interieur is modern, maar authentieke details als de open haard en een oud houten slagersblok (nu gebruikt als broodtafel) laten hun stijlvolle sporen uit het verleden na. De dinerruimte, naar eigen zeggen een zaal met een ziel, is ingericht met massief houten tafels en design-onderleggers. Aan elk detail is gedacht en ook op de menukaart wordt deze sterke persoonlijke touch op creatieve wijze doorgevoerd.