Michaeljacksonlegacy.be 

Witte Paard - Michaeljacksonlegacy.be

Jusqu'à -51%
70+ acheteurs
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


De deal

  • € 22 voor 1 Ticket voor Categorie 1 voor zaterdag 3 juni om 20u (waarde € 44,50)

Zaterdag 3 juni komt de bekende Michael Jackson-imitator Christ’OF naar Het Witte Paard in Blankenberge. Bestel nu je tickets en herbeleef tijdens een spectaculaire show de onvergetelijke dance moves van de King of Pop. Verwacht je aan een best-of waarin alle Jackson-klassiekers zoals ‘Thriller’, ‘Bad’, ‘Beat It’ en vele andere hits de revue zullen passeren!

Jackson-imitator Christ’OF bewees zijn danstalenten eerder al in tal van televisieshows in binnen- en buitenland en kreeg in 2002 zelfs complimenten van Michael zelve toen hij tijdens een exclusieve show voor de King of Pop mocht optreden.

In 2010 werd Christ’OF de terechte winnaar van de talentenjacht “My Name Is Michael”, een programma van VTM en RTL4 dat in België & Nederland op zoek ging naar de beste Michael Jackson imitator.

Na deze overwinning ging Christ’OF op tournee. Het resultaat : 17 uitverkochte shows en meer dan 49.000 fans die genoten van een wervelend spektakel.

In Blankenberge zal Christ’OF niet alleen op het podium staan. Met live vocals, een live band, dansers en spectaculaire stunts belooft dit een avond te worden die je niet mag missen.

Conditions


Geldigheid: Geldig op 3 juni 2017 om 20u. Deuren open om 19u in Het Witte Paard in Blankenberge.
Aankoop: Koop zoveel bonnen als je wilt.
Reserveren: Reserveren is niet nodig. Print de bon uit en toon het aan de kassa om het in te wisselen voor uw kaartjes. Annuleren is niet mogelijk.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Michaeljacksonlegacy.be 


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.