€ 19,99 voor een duoticket voor "2x2 op de canapé" van de Komedie Companie (waarde € 43)

THEATER ELCKERLYC

Offrir comme cadeau
Plus de 120 acheteurs

En bref

Conditions

Geldigheid: Geldig op 14 maart of 21 maart 2014 (de show begint om 20u15).
Aankoop: Max. 1 voucher per duo, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Geen reservatie nodig. Toon je Groupon voucher aan de kassa. Deuren gaan 1 uur voor aanvang open (19u15). Adres: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Ken je die mop van dat getrouwde koppel dat alles deelt tot ze besluiten te scheiden en de boel dan maar verdelen door een streep in het midden van hun huis te trekken (letterlijk!)? Neen, wel maak je dan klaar voor een ervaring met deze Groupon.

€ 19,99 voor een duoticket


Johny Voners, Karin Jacobs, Ben Rotiers en anderen spelen de pannen van het dak in het stuk “2x2 op de canapé”. Het stuk vertelt het verhaal van Bernard en Jacqueline die besluiten om te scheiden, maar wel in hetzelfde huis blijven wonen. Als hun nieuwe partners dan ook nog eens hun intrek nemen in het huis loopt de boel helemaal fout.

alternate-text

De Komedie Companie


De Komedie Companie brengt de glimlach (al dan niet bulderlach) naar het Vlaamse theater. Het toneelgezelschap werd opgericht in 2008 en trekt een breed publiek aan dankzij een divers aanbod aan populaire komedies zoals volkse komedies, kluchten, blijspelen, satires, zwarte komedies …

De compagnie, met als artistiek bezieler Dirk Van Vooren, slaagt er al verschillende seizoenen in om producties te brengen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het team van bekende acteurs, regisseurs, decorbouwers en stylistes zijn hiervoor verantwoordelijk.

Avis des utilisateurs

Het was heel leuk.
Myriam L. · 6 septembre 2017
was heel goed .we gaan zeker nog terug .Dank u wel
Nicole V. · 24 janvier 2017
zeer goed
José V. · 19 janvier 2017

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.