IBIZA Xperience B.V.

Beursgebouw Eindhoven

Jusqu'à -54%
20+ acheteurs
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Op Ibiza vind je naast zon, zee, strand en een ongedwongen sfeer voornamelijk happy hippy’s, die vooral genieten van hippe happies. Neem een duik in Ibiza op de IBIZA Xperience Fair 2017.

De deal

  • € 5,50 voor een entreeticket geldig voor 1 persoon (waarde € 10,50)
  • € 10,50 voor een entreeticket geldig voor 2 personen (waarde € 21)
  • € 19,50 voor een entreeticket geldig voor 4 personen (waarde € 42)

  • Datum en tijd: 11 of 12 maart 2017 van 12.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: Beursgebouw Eindhoven

Op deze beurs ontdek je alles wat Ibiza te bieden heeft. Niet alleen op het gebied van mode en de laatste trends maar ook wat je kan doen in én om je huis. Tussen het shoppen geniet je van typisch Ibiza-iaans eten en drinken, terwijl je lichaam geniet van een massage en je oren van de soepele klanken die de DJ voor je ten gehoren brengt. Er zijn meer dan 100 stands, zowel grote als kleine, waar je ook lokale bedrijfjes kan spotten. Op de beurs vind je, naast de live muziek, fashion & accessoires, beauty & make-up, meubels, henna tatoeages, massages, cocktail- en tapas-bars, food- en fashion trucks, diverse lounges, een Ibiza restaurant en nog veel meer.

Conditions


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor IBIZA Xperience Fair 2017 op 11 of 12 maart 2017 in het Beursgebouw Eindhoven.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

À propos de IBIZA Xperience B.V.


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.