Aucune nouvelle notification

Golden Balance

Donksesteenweg 212, Brasschaat

1 of 3 sessies Anti-aging gelaatsbehandeling dmv cosmetische laserbehandeling

Jusqu'à -50%
Choisissez votre offre

Points forts

Huidverjonging zonder naalden! Mensen met angst voor naalden kunnen dankzij laseracupunctuur toch acupunctuur therapie volgen!

Détails de l'offre

  • optie 1: 1 sessie Anti-aging gelaatsbehandeling dmv cosmetische laserbehandeling voor 1 persoon voor 75€ (waarde 150€)
  • optie 2: 3 sessies Anti-aging gelaatsbehandeling dmv cosmetische laserbehandeling voor 225€ (waarde 450€)

Bij aankoop van je voucher krijg je nog een kortingsbon van 25€ op je volgende behandeling!

wat is laseracupuntuur

Bij de gelaatsbehandeling met gebruikmaking van laser worden de onderliggende oorzaken van rimpelvorming en oneffenheden in het gelaat of op andere delen van de huid aangepakt. Met behulp van diagnostiek volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze worden de eigen lichaamskrachten aangesproken en bevorderd, waardoor ook het algemeen welbevinden zal toenemen. Schoonheid komt immers ook van binnenuit: Wie zich goed voelt, ziet er goed uit en wie er goed uitziet, voelt zich ook goed. Behandeling van gelaat en huid door middel van cosmetische laseracupunctuur is een zacht, pijnloos en comfortabel alternatief dat implantaten of de gebruikelijke injecties overbodig maakt en heeft ook niet de bijwerkingen daarvan. Door laserbehandeling worden plooien en rimpels in de huid weer glad, de lippen voller en de poriën verfijnd. 

werkwijze

Om huidrimpels te behandelingen wordt er een hyalurongel gebruikt. Hyaluronzuur komt als natuurlijk molecuul in het lichaam voor (huid, gewrichten, kraakbeen, oogvocht) en heeft de eigenschap om water vast te houden, waardoor het collageen in de huid behouden blijft en de lippen vol blijven. Bij het ouder worden neemt hyaluron in de weefsels af, waardoor ongewenste rimpels en lichte tot diepere huidplooien kunnen ontstaan.  Bij de behandeling wordt eerst de gel van hyaluron in de huid gemasseerd. Aansluitend daarop wordt de huid met laser bestraald. Al bij de eerste behandeling wordt normaal gesproken een heel goed resultaat bereikt. 

Golden Balance

Golden Balance is de laatste nieuwe zaak van “Pina Di Biase”.  Pina is opgegroeid in Duitsland, waar ze een 2-jarige opleiding in Westerse geneeskunde heeft gevolgd.  Vervolgens heeft zij 10 jaar gewerkt in een specialisten praktijk van een gynaecoloog, cardoloog en internist.  Wanneer ze naar België verhuisde heeft ze zich verdiept in Chinese geneeskunde, en heeft ze meerdere opleidingen gevolgd aan het OTCG.  Intussen heeft zij reeds meer dan 7 jaar ervaring in haar praktijk in Brasschaat. Recent opende Pina haar tweede praktijk in Winkelcentrum Donk Patio in Brasschaat.

Conditions

Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag er 1 extra kopen als cadeau.
Alleen geldig voor optie aangeschaft. niet cumuleerbaar met andere acties.
Voucher geldig tot 3 maanden geldig na aankoop.
Reserveren verplicht via reservation.groupon.be
Openingstijden Bredabaan + Patio Donk Brasschaat: maandag tot vrijdag van 9u - 18u.
Minimaal 48 uur vooraf annuleren.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Golden Balance

Golden Balance is de laatste nieuwe zaak van "Pina Di Biase". Met meer dan 7 jaar ervaring in haar praktijk in Brasschaat, opende zij recent haar tweede praktijk in Winkelcentrum Donk Patio in Brasschaat.

Golden Balance

Soin du visage et de la peau, Beauté & Bien-être, Soin esthétique