Aucune nouvelle notification

Haarstudio Flora

sint bernardsesteenweg 330, Antwerp

Kappersbeurt voor hem of haar met wassen en brushen bij Haarstudio Flora

Choisissez votre offre

Points forts

Laat je kapsel onder handen nemen in een trendy Antwerpse kapsalon.

À propos de ce deal

Kort…lang…kort…lang…kort…kort…lang, kiezen wat je met je kapsel gaat doen is zoals het ontcijferen van een morsecode. Bij Haarstudio Flora kan je gelukkig zonder telegraaf of seinlampen je wensen voor je volgende coiffure doorgeven.

Kies uit de volgende opties


  • € 9 voor wassen, knippen en finishing touch voor hem (waarde € 19)
  • € 19,99 voor wassen, knippen, brushen en crèmespoeling voor haar (waarde € 51)

Of je nu wil gaan voor een nieuwe look om de zomermaanden in te zetten of je huidige kapsel wat wil bijknippen, met deze deal zit je goed. Een geschoolde kapper luistert als een marconist naar je boodschap en geeft je een behandeling naar jouw persoonlijke voorkeur. Uiteraard kan je ook steeds op hun ervaring een beroep doen voor een vrijblijvend haarstijladvies.

Haarstudio Flora


Haarstudio Flora is een hippe en moderne kapperszaak in het Antwerpse. Een trendy inrichting met witte lederen stoelen, grote spiegels en strakke lijnen matcht helemaal met de hedendaagse knipstijl van het Haarstudio Florateam, zowel voor hem als haar.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 03/345.04.42 (met vermelding van Groupon). Geldig maandag, dinsdag en donderdag van 9u tot 18u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Geldig voor mannen (optie1) en voor vrouwen (optie 2). Alleen geldig voor nieuwe klanten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Haarstudio Flora