Aucune nouvelle notification

heaven ballooning

Tiensestraat 118, Zichem

Ballonvaart tot 6 personen incl. drankje, snack en certificaat via Heaven Ballooning

Choisissez votre offre

Points forts

Verken je omgeving vanop een hemelse hoogte met een ballonvaart van 3 tot 4 uur.

À propos de ce deal

Boven de wolken, is de hemel altijd blauw, dat weten we dus al van Will Tura. Nu nog even uitvissen wat er van ginder boven dan te zien is als je naar beneden kijkt. Ontdek je eigen buurt zoals je het nog nooit zag, vanuit een luchtballon van Heaven Ballooning. En dan lijkt de toekomst minder grauw.

€ 119,99 voor een luchtballonarrangement (waarde € 240)


Je kiest zelf waar je jouw luchtdoop wil vieren. Er zijn opstijgplaatsen van Aarschot tot Rotselaar, Averbode, Tielt-Winge, Bekkevoort, Landen, Gembloux, Sint-Truiden,Tienen, Hasselt, Hamont-Achel, Houthalen en Westerlo. Maar ook vertrekken op een andere locatie is mogelijk als er een terrein voor handen is dat voldoende oppervlakte heeft. De mand kan tot 6 personen dragen, dus je hoeft zeker niet alleen te gaan. De vlucht duurt 3 tot 4 uur, na de landing borrel je na met een drankje en een snack. Als aandenken krijg je nog een luchtcertificaat.

Extra: je kan ook een ontbijt bestellen bij je vlucht met bubbels, broodjes, eieren met spek, koffie of thee, fruitsap mits een supplement.

Heaven Ballooning


Heaven Ballooning stijgt op vanuit heel Vlaanderen. Je kan ook zelf je opstijgplaats kiezen (in overleg met Heaven Ballooning): daarvoor is een geschikt terrein van minimum 50m x 50m nodig. Piloot Stijn Staelens heeft heel wat ervaring en zorgt ervoor dat ales veilig verloopt. Het enige dat jij moet doen is je armen strekken en je ogen de kost geven.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op via ral.ballonvaarten@gmail.com (met vermelding van Groupon). 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Kinderen toegelaten (min. 1m20 en 35kg) onder begeleiding van en volwassene. Er wordt rekening gehouden met de weersomstandigheden. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de heaven ballooning