fermer
Utilisez le code TASTY et profitez de jusqu'à -25% sur les offres locales. Expire ce soir. Certaines offres peuvent être exclues.

Het BBQ Huis

Steenweg 256, Gingelom

Heerlijk BBQ menu met vlees of vis voor 2 of 4 personen bij het BBQ- Huis

Choisissez votre offre

Points forts

Indoor Barbecue met keuze van vis vlees of mix…

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Indoor barbecue is vrij nieuw in België. Barbecuen in het BBQ-huis doen we aan tafel op door gas verhitte lavastenen. Het grote voordeel is dat we geen houtskool verbranden. De stenen in onze BBQ verhitten tot de temperatuur van gloeiende houtskool en dit zonder roetinslag in vlees of vis! Wij garanderen u dan ook een ongelooflijk lekkere en vooral gezonde BBQ. Dit maakt barbecuen bij ons dan ook speciaal.  Over gezondheid gesproken … barbecuen komt ook mensen met een te hoog cholesterolgehalte ten goede vermits het niet nodig is vet of olie toe te voegen tijdens het bakproces. Om deze gezonde manier van eten verder te zetten, vindt u aan het buffet naast de vertrouwde barbecuesausjes ook heel wat sauzen op basis van yoghurt. Proef ze en u zal merken dat ze verrassend lekker zijn én gezond! 

In het BBQ huis kunt u zich ontspannen, uw smaakpapillen laten genieten en wie weet waant u zich onmiddellijk op vakantie!  Als u na een bezoek de deur achter u toetrekt en u het gevoel heeft dat tafelen meer is dan eten alleen, is onze avond alvast geslaagd. 

Smakelijk surfplezier!  Mireille en Bart 


 

Bij aankomst geniet u van een heerlijk aperitief hapje  Den BBQ-er Vlees  steak, kipfilet, worsten, varkensvlees en varkensribbetjes  of  De Zeesloep  zalm, scampi’s, botervis, tonijn, mosseltjes  of  Mix Dish  Mengeling van vis en vlees

Conditions

Beperkt tot 1 voucher per persoon, maar je mag 1 extra kopen als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft.
Reservatie verplicht op het nr 011/76 66 67
Openingstijden:
Van ma tem zat van 18:00 tot 21:00
Zon van 11:30 tot 14:30 van 18:00 tot 21:00
Gesloten op Donderdag
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Het BBQ Huis