Hoogtepunten
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 21 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Over deze deal
- 7-gangen Michelindiner of -lunch
- Voor 1 tot 8 personen
-
Bij aankomst geniet je van drie aperitiefhapjes en één amuse
- Waarna zeven gastronomische gerechten volgen
- De chef verrast je met een creatief menu dat elke 6 weken verandert en is samengesteld uit ingrediënten van het seizoen
- Kijk gerust op de kaart om een impressie te krijgen van wat de chef zoals klaar maakt
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op +3131 841 7370, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee naar het restaurant. Exclusief drankjes. Uiterlijke aanvangstijd lunch 13.30 uur. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.
Over Het Koetshuis
Het Koetshuis overrompelt al 32 jaar gasten en recensenten in hun klassieke 'huis' in Bennekom, omgeven door de Veluwse bossen. Dit jaar viert de fameuze founding family Löhr van het kwaliteitsrestaurant hun 20e achtereenvolgende jaar met een Michelinster. De strenge beoordelaars van uitzonderlijke gastronomie noemen sommelier Danny Löhr bij naam en roemen zijn "uitstekende" wijnadvies om de "heerlijke gerechten" te vergezellen. Andere kritische keurmeesters werden ook al omver geblazen door "de uitgekiende keuken" en "goed gedoseerde smaken", getuige de 16 GaultMillau-punten die het Koetshuis kreeg toebedeeld.
De gepassioneerde en ervaren gastvrouw Saskia Löhr zet vol in op toegankelijkheid, iets wat bij restaurants met de standing van Het Koetshuis zeker geen gegeven is. Haar missie is "het warme deken-gevoel" om haar gasten gelijk "100% uit en thuis" te laten voelen. De lat ligt weliswaar hoog in de Bennekomse uitspanning - niks minder dan "een onvergetelijke eetbeleving" is het hoge doel - maar de ambiance is warm, persoonlijk, ontspannen. Zoals Löhr het zelf zegt: "Alsof je bij goede vrienden op bezoek komt." De witte brigade jaagt perfectie in smaak na en beoogt met eenvoudige en pure ingrediënten iets bijzonders te maken. "Onze koks gaan er regelmatig op uit om verse bloemen en kruiden in de omgeving te plukken om die te verwerken in de gerechten", aldus de gastvrouw. "En vier keer per jaar wisselen we van kaart waarbij we uitsluitend werken met seizoensproducten. Zo garanderen we altijd de versheid en kwaliteiten van onze gerechten."