Aucune nouvelle notification

Hill Fit

Hertogstraat 178, Heverlee

3 of 6 maanden fitnessen bij Hill Fit

Choisissez votre offre

Points forts

Train jezelf fit en gezond op de moderne fitnessapparatuur (met een cardio-, kracht- en functioneel gedeelte) en met groepslessen.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 3 maanden fitnessen (waarde € 100)
  • € 59,99 voor 6 maanden fitnessen (waarde € 190)

Kom een half jaar of een half half jaar stevig zweten bij Hill Fit. In de fitnesszaal van 300 m2 vind je moderne fitnessapparatuur (met een cardio-, kracht- en functioneel gedeelte) van het topmerk Life Fitness en een polyvalente zaal voor groepslessen, zoals Cycling en Group Circuit Training. Er staat steeds een team van fitnessbegeleiders voor je klaar die je helpen met programma’s op maat en gratis voedingsschema’s.

Hill Fit

Bij Hill Fit word je professioneel begeleid bij het bereiken van je doel, of dat nu een paar kilo’s kwijtraken of het trainen van bepaalde spiergroepen is. Maak familie en vrienden enthousiast en volg samen de beachflags naar de fietsenkelder van de KHLeuven. Ga binnen door de rode deur en je komt aan bij de fitness met moderne infrastructuur en gratis parking en douchemogelijkheden. Je parkeert er gratis, je krijgt een gratis welkomstgeschenk, je leent er gratis een hartslagmeter en de opbergmogelijkheden, je raadt het al, zijn ook gratis.

Conditions

Geldig tot 3 maanden na aankoop, van maandag tot donderdag, van 9u tot 22u, vrijdag van 9u tot 20u en zaterdag van 10u30 tot 15u. Enkel geldig voor nieuwe klanten. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Geen reservatie nodig (tenzij voor groepslessen: bel 016/37.57.82 of via info@hillfit.be.24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Hill Fit