Aucune nouvelle notification

Histoire De Beauté

Brusselbaan 93, Erembodegem

Spa manicure behandeling met OPI gelcolor of gelish bij Histoire de Beauté

10+ acheteurs
Choisissez votre offre

Points forts

3 weken Mooie verzorgde handen door een peeling, masker, serum en tot slot OPI- gelcolor of gelishkleurtje op de nagels 

À propos de ce deal

De deal

  • € 29,99 voor Spa manicure met OPI gelcolor of gelish (waarde € 75)

Spa manicure: Tijdens de manicure worden je nagels opnieuw in model gevijld en worden je nagelriemen achteruit geduwd. Je handen krijgen ook een peeling, serum, masker en massage. daarna kan je kiezen tussen OPI gelcolor of gelish die 3 weken blijft zitten. Als klap op de vuurpijl wordt er op het einde ook een nagelriemolie aangebracht die ze soepel houdt.

Histoire de Beauté

Waarbij de meeste schoonheidsinstituten zich richten op huidverzorging, kunt u bij Histoire de Beauté terecht voor huidverbetering & Anti-Aging.

Histoire de Beauté is op zoek gegaan naar innovatieve behandelingsmethodes en zorgvuldig gekozen producten om de beste service te kunnen bieden.

Zij zijn ervan overtuigd dat het behalen van een zichtbaar en tastbaar resultaat enkel gerealiseerd kan worden door:

Niet louter en alleen van buitenuit te werken, maar dat ze de beste resultaten kunnen bereiken door eerst het lichaam te ontgiften, te herstellen van binnenuit door middel van Nutri-Cosmetica en tenslotte door de juiste dagelijkse verzorging.

Ce qu'il faut savoir

Geldig tot 3 maanden vanaf de aankoop. Niet geldig van 14 december 2015 t/m 3 januari 2016 Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer telefonisch via 0472/73.73.37. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Histoire De Beauté