Aucune nouvelle notification

Historia special oorlogen & Veldslagen

4 nummers Historia Special: Oorlog & veldslagen, het abonnement stopt automatisch

Choisissez votre offre

Points forts

Geef je over aan de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis die in dit magazine worden belicht

À propos de ce deal

  • 4 nummers Oorlog & veldslagen op je deurmat geknald
  • Je abonnement stopt automatisch

  • Geef je over aan de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis die in dit magazine worden belicht
besteld vóór eerste nummer geleverd op
19 augustus 9 september
14 oktober 4 november

Oorlogen & Veldslagen

Oorlogen & Veldslagen is een serie luxe specials van Historia Magazine. Elke twee maanden kan je je overgeven aan meeslepende verhalen, uitgebreide tijdbalken, gedetailleerde kaarten en prachtige foto’s. In elk deel worden de belangrijkste slagen en andere beslissende momenten uit de oorlogsgeschiedenis belicht.

Conditions

Aankoop: maximaal 1 groupon per adres.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in België. Originele prijs op basis van coverprijs. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 4 keer per jaar. Inclusief verzendkosten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Historia special oorlogen & Veldslagen