Onbeperkt sushi voor 2, 3 of 4 personen bij Hokkaido

hokkaido Gent

    Choisissez votre deal:

Acheter !
Traitement en cours...
Offre limitée !

En bref

Kies uit meer dan 85 koude, warme en vegetarische Aziatische gerechten in een oosters restaurant in het bruisende centrum van Gent.

Conditions

Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code.
Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie 6 dagen van tevoren via tel. 09/279.77.92 met vermelding van Groupon. Op zondag reserveren van 12u tot 15u. Open van dinsdag tot zondag van 12u tot 22u30. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Tijdsduur: 2 uur. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor onbeperkt sushi voor 2 personen
  • € 59,99 voor onbeperkt sushi voor 3 personen
  • € 79,99 voor onbeperkt sushi voor 4 personen

Je kan je groupon zowel voor een lunch als een diner gebruiken. De sushi- en grillbar reikt je daarvoor heel wat smaakvolle vlees- en visspecialiteiten aan. Je vindt de klassieke maki’s en rolls op de kaart, maar net zo goed kleine gerechtjes van de grill zoals curry kip of lamskotelet. En dan zijn er nog edamame, zeewier, avocado, komkommer, etc. dus ja, ook als vegetariër ben je hier verwend.Hokkaido


Bij sushi- en grillrestaurant Hokkaido zit je goed voor een tripje door de Aziatische keuken. Met meer dan 85 koude, warme en vegetarische gerechten op het menu is er voor elk wat wils. Combineer een dagje shoppen in het bruisende centrum van Gent met een lunch of diner met wok, sushi of grill in deze fijne zaak. Groupon-deals

Hokkaido

Bij sushi- en grillrestaurant Hokkaido zit je goed voor een tripje door de Aziatische keuken. Met meer dan 85 koude, warme en vegetarische gerechten op het menu is er voor elk wat wils. Combineer een dagje shoppen in het bruisende centrum van Gent met een lunch of diner met wok, sushi of grill in deze fijne zaak.

Avis des utilisateurs

Zeer goed
Farajian A. · il y a 9 heures
Stipt en lekker
Erika V. · il y a un jour
Geen opmerkingen. Vriendelijk en lekker gegeten.
Alexander C. · il y a 2 jours

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.