Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Set van 3 of 6 Hydrangea Teller, gemengde kleuren

Set van 3 of 6 Hydrangea Teller, gemengde kleuren

44,95 €
Pas encore disponible

En bref

Deze Hydrangea Teller-planten worden geleverd in sets van 3 of 6 en in gemengde kleuren.

Détails du produit

  • Bevat: 1 blauwe, 1 witte en 1 roze Teller-hortensia
  • De Hydrangea ‘Teller’ heeft een maximale hoogte en breedte van 200 cm x 150 cm
  • Zoals veel hortensia’s, wordt het aanbevolen om ze na het bloeiseizoen of in het vroege voorjaar te snoeien voordat ze aanzienlijk groeien
  • De planten worden geleverd met een hoogte van 20-30 cm in een 9 cm pot

Hydrangea macrophylla ‘Teller’ in het kort

Hydrangea macrophylla ‘Teller’ staat bekend om het bijzondere bloeipatroon: bloeit van buiten naar binnen. Hortensia’s zijn niet alleen populair vanwege hun mooie grote bloemen tot in de herfst, maar ook vanwege hun snelle groei en winterbestendigheid. Hortensia bloeit van juli tot oktober. Een zeer winterharde plant die weinig onderhoud nodig heeft. Het is een compacte bladverliezende struik met grote donkergroene bladeren. Deze struik groeit meestal in een ovale of ronde vorm.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Conditions

Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Perfect Plant Deal B.V.. Geregistreerd adres: Kwartsweg 50, Bleiswijk, 2665NN, NL. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: service@perfectplantdeal.nl.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.