Haal je PADI Open Water of Advanced Diver bij IDS VZW voor €169,99!

IDS VZW

1 Avis

Jusqu'à -55%
1 Avis
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Droom je van een volwaardig internationaal erkend duikbrevet waarmee je wereldwijd zelfstandig kan gaan duiken? Kies dan voor de ‘PADI Open Water’-opleiding. Het ‘PADI Open Water’-brevet is een wereldwijd erkend en gewaardeerd duikbrevet. 

Ben je reeds een erkend Open Water Diver, maar wil je je vervolmaken en nog meer en diepere onderwaterervaringen opdoen? Dan is de ‘PADI Advanced Diver’ de oplossing voor jou.

Kies uit twee opties

  • € 169,99 voor ‘PADI Open water’ duikopleiding (waarde €380)
  • € 169,99 voor ‘PADI Advanced Diver’ duikopleiding (waarde €380)

‘PADI Open water’ duikopleiding

  • Je brevetkaart is levenslang geldig en wordt overal ter wereld aanvaard, een ideaal duikbrevet dus om op vakantie te kunnen duiken
  • Je kan in een zeer korte tijd je brevet behalen
  • Deze duikopleidingen zijn wekelijks op dinsdagavond in het Stedelijk Zwembad van Aalst van 19.30uu tot 23.00u en de buitenwater duiken zijn steeds in het weekend zijnde zaterdag van 11u tot 16u en zondag van 09u tot 13u in het Domein De Nekker.
  • Begeleiding door zeer ervaren professionele instructeurs

‘PADI Advanced Diver’ duikopleiding

  • Je brevetkaart is levenslang geldig en wordt overal ter wereld aanvaard, een ideaal duikbrevet om op vakantie meer avontuurlijke duiken te kunnen maken
  • Je kan in een zeer korte tijd je brevet behalen

  • Deze duikopleidingen kunnen wekelijks op dinsdagavond in het Stedelijk Zwembad van Aalst van 19.30u tot 23.00u gestart worden en de buitenwater duiken zijn steeds in het weekend zijnde zaterdag van 11u tot 16u en zondag van 09u tot 13u in het Domein De Nekker of op een andere duiklocatie.
  • Begeleiding door zeer ervaren professionele instructeurs

Conditions


Geldigheid: De voucher is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop, uitgezonderd feestdagen.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 4 extra aankopen als geschenk.
Reservatie: Verplicht te reserveren op het nummer 053/77.86.86 of via e-mail padi@ids-aalst.com met vermelding van Groupon en je code. Dit dient minimum 4 weken op voorhand te gebeuren om samen een datum te bepalen. Gelieve 96 uur op voorhand te verwittigen indien de afgesproken data moeten gewijzigd worden, zoniet vervalt je lesbeurt.
Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere acties.
Bijkomende kosten: Aankoop boekenpakket (enkel via IDS vzw), PADI registratiekosten en toegang zwembad en duiklocatie moeten op voorhand betaald/aangekocht worden via het IDS Secretariaat. Extra zwembadsessies of buitenwatersessies worden aangerekend.
Lesuren: De opleiding gaat door op dinsdagavond van 19u30 tot 23 uur in het stedelijk zwembad te Aalst.
Bijkomende info: Minimumleeftijd van 15 jaar, kunnen zwemmen en in het bezit van een medisch geschikt formulier ondertekend door een dokter. Indien alle doelstellingen zijn behaald, ontvang je PADi Open Water brevet of PADI Advanced Diver brevet.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de IDS VZW


Bij IDS VZW kan je Tec Duiken en Trimix duiken. En je kan er verschillende opleidingen volgen. Met meer dan 45 jaar ervaring in de duikwereld, kent het team van IDS VZW het klappen van de zweep. Kijk hier voor het volledige aanbod van de duikschool.

IDS VZW

Sport ou extérieur, Natation, Sport
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.