Aucune nouvelle notification

Impression Hairdressing

Kapelstraat 37, Hasselt

Wassen en kleuren bij Impression Hairdressing vanaf 24 euro

Choisissez votre offre

Points forts

Bij Impresstion hairdressing ben in je in goede handen met hun All-in Price concept; zij verzorgen je haar tot in de puntjes van A tot Z!

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 24 voor Dames All-In: Knippen, wassen, brushen en verzorging (waarde € 48)
  • € 44,99 voor Dames All-In: Knippen, wassen, brushen, one Color en verzorging (waarde € 101)

Conditions

Bon 3 maanden geldig na aankoop. Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Supplement van 10 euro direct te betalen bij langer dan schouderlengte haar. Schouderlengte is inclusief. Enkel geldig op dinsdag, woensdag en donderdag: 10u-18h. Als u kiest voor kleuring, gelieve 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Reserveren kan via 0485/55.75.94. Reserveren en annuleren 24u op voorhand.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Impression Hairdressing

Bij Impression hairdressing in hasselt tref je een hoge dosis creativiteit. De ervaren kappers gaan steeds op zoek naar het kapsel en kleur dat het best bij je persoonlijkheid past. Dankzij de exclusieve en kwalitatieve styling-producten van ‘Label.m' en kleuring producten van 'Lanza’ wordt je haar tot in de puntjes verzorgd. Het gekwalificeerde team bekijkt welke verzorigng en afwerkingsproduct jouw haar nodig heeft voor een vaste prijs.