Aucune nouvelle notification

Instituut Jeunesse

Brugsestraat 63, Aartrijke

Gelaatsverzorging, hotstone massage en maquillage bij Instituut Jeunesse

Choisissez votre offre

Points forts

Je gezicht wordt sowieso onder handen genomen, maar ook je rug en schouders worden niet vergeten.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 21,99 voor een basic gelaatsverzorging van 60 minuten (waarde € 44)
  • € 34,99 voor een basic gelaatsverzorging van 60 minuten + hotstone massage van rug & schouders van 20 minuten (waarde € 84)
  • € 39,99 voor een basic gelaatsverzorging van 60 minuten + hotstone massage van rug & schouders + maquillage van 20 minuten (waarde € 104)

Je gelaatsverzorging, met o.a. een dieptereiniging en masker, staat voor een uur totaal ontspannen en doet je gezicht weer optimaal stralen. De specialiste maakt gebruik van de producten van Payot, aangepast aan jouw huidtype. Je kan kiezen om aansluitend een hotstone massage te ervaren. De warmte van gladde stenen die op je rug en schouders worden gelegd zijn heilzaam voor je spieren.

Bij de derde optie ga je niet enkel naar huis met een verkwikkend gevoel en stralende huid, maar ook met een opgemaakt gezicht en enkele make-up tips om er elke dag weer op en top uit te zien. Mannen kunnen in plaats van een maquillage kiezen voor een ontspannende hoofdhuidmassage.

Instituut Jeunesse

In het beautysalon van Cindy & Stephanie kan je genieten van verschillende arrangementen en behandelingen. Gelaatsverzorgingen, lichaamsbehandelingen, massage, epilaties, hand- en voetverzorging en meer. Je kan ook terecht bij Jeunesse Wellness waar je geniet van sauna- en wellnessfaciliteiten.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 050/24.05.05 (met vermelding van Groupon). Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u30 en op zaterdag van 9u tot 17u. Gesloten op maandag en zondag.
Bijkomende info: Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Instituut Jeunesse