Aucune nouvelle notification

Hasseltweg 413, Genk

€ 49,99 voor een waardebon van € 100, geldig op alle massage arrangementen bij Jepun

Choisissez votre offre

Points forts

Met deze waardebon kunt u heerlijk genieten van alle massage-arrangementen.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

De deal

Hierbij alvast een voorsmaakje:

Lanang Wadon (€ 140 p.p.)

De Lanang Wadon is een romantische behandeling en een ware ervaring voor verliefde koppels. Hierbij kunt u samen met uw geliefde genieten van de sensatie van een Balinees schoonheidsritueel. In deze behandeling zit een voetbad, een Balinese massage (stevige handpalmdruk en sterke vingers gecombineerd met zachte, subtiele bewegingen), dit is een erg populaire massage. Daarna krijgt u een scrub gemaakt van Candlenut om vervolgens lekker te badderen in een heerlijk milk bath. Daarna kunt u zichzelf insmeren met een body lotion.

Dit massage arrangement omvat het volgende:

  • Foot Ritual
  • Balinese Jepun massage
  • Candlenut Body Scrub
  • Milk bath

Duur arrangement: 2,5 uur

Coconut Body Glow Ritual (€ 150 p.p.)

Het Coconut massage arrangement is voornamelijk gefocust op het gebruik van verse kokosnoot en heeft een goede werking voor de droge huid en verwijdert tevens dode huidcellen. Er wordt bij deze behandeling een kleine hoeveelheid kokosnoot gemengd met Kurkuma zaden en kokosnootmelk. Deze mengeling resulteert in een stimulerende scrub voor de huid. In dit arrangement begint u met een voetbad, gevolgd door een Balinese massage (stevige handpalmdruk en vingers gecombineerd met zachte stimulerende bewegingen, een erg populaire massage). Na de massage krijgt u de Coconut Body scrub, waarna u vervolgens in een heerlijk coconut milk bath kunt baden.

Dit massage arrangement omvat het volgende:

  • Balinese massage
  • Coconut Body scrub
  • Conditioner Coconut Milk
  • Coconut Milk bath

Duur arrangement: 2,5 uur

Voor nog meer behandelingen, surf dan naar de website.

LET OP: Deze waardebon is niet geldig op sauna arrangementen of afzonderlijke behandelingen. Enkel en alleen op de massage arrangementen voor 2 personen + je kan slechts één waardebon gebruiken per 2 personen! Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Conditions

Geldigheid: De voucher is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop.
Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wil, maar er is slechts 1 voucher geldig per gezelschap.
Reservatie: Verplicht te reserveren 089/24.76.77 met vermelding van Groupon en je code.
Opgelet: Deze voucher is enkel geldig op de massage-arrangementen voor 2 personen: (http://www.jepun.be/arrangementen) Niet geldig op sauna arrangementen of afzonderlijke behandelingen. Slechts 1 voucher geldig per gezelschap!
Openingsuren: Wij zijn open alle dagen van 9u tot 23u en deze behandelingen zijn alle dagen behalve op zondag te nemen van 10u tot einde 20u
Bijkomende info: Arrangement duurt 3 uur. Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Bij annulaties, graag 48 uur op voorhand verwittigen!
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Jepun

Chez Jepun vous pouvez visitez un sauna privé, mais vous pouvez vous faire aussi un massage, de différents traitements, soins et même des cours de yoga. Le tout est inspiré de l'île de Bali, vous vous croyez en Orient. A part la formule bien-être, ils ont bien d'autres formules. Vous pouvez y fêter votre anniversaire, ou faites la combinaison sauna et BBQ.