Aucune nouvelle notification

Hasseltweg 413, Genk

Wellness-arrangement van drie uur voor 2 personen met privé-sauna, cava en hapjes bij Jepun Spa

Choisissez votre offre

Points forts

Geniet met z’n tweeën onder andere van de stoomcabine, de Finse sauna en de privé-jacuzzi, en proost op je fijne dag met een glas cava.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Wie op zoek is naar rust, kan natuurlijk af en toe in een vrij uurtje even zijn ogen dichtdoen en dan maar hopen dat de telefoon niet gaat, de mail niet piept en die discussie via de familie-chat niet opnieuw begint. Maar wil je echt tot rust komen, dan is een andere aanpak noodzakelijk. Laat je helpen door Jepun Spa, daar weten ze alles van ontspannen.

De deal

  • € 169,99 voor een wellness-arrangement: 3 uur sauna,1 fles cava en hapjes voor 2 personen

Bij Jepun Spa kunnen jij en je partner, of je moeder, of je broer, of je oma, of wie dan ook je drie uur in de watten laten leggen. Je maakt gebruik van de privé-sauna, waar je een stoomcabine met eucalyptuskruiden vindt, een Finse sauna (80 graden) met kleurentherapie, een verwarmd privé-zwembad (30 graden), een privé-jacuzzi met flatscreen televisie, een doucheruimte met regendouches, een rustruimte met verwarmde ligzetels, een rustruimte met gashaard en tv, een voetenbadje en een minibar. Om je beleving compleet te maken krijg je er een fles cava bij en warme of koude hapjes. Als dat geen ontspannen is.

Jepun Spa

Bij Jepun Spa kan je een privé-sauna bezoeken, maar je kan er ook terecht voor massages, lichaamsbehandelingen, gelaatsverzorging en yoga-lessen. Dit alles in een interieur dat geïnspireerd werd door het eiland Bali, waardoor je je meteen in het Verre Oosten waant. Naast het wellness-arrangement vind je er nog diverse andere arrangementen. Vier er bijvoorbeeld je verjaardag eens, of combineer je dagje sauna met een barbecue.

Conditions

4 maanden vanaf de aankoop. Geldig van maandag tot vrijdag, van 12u30 tot 15u30 en van 16u tot 19u. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 089/24.76.77 . 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Jepun Spa