Italiaanse 3-gangenlunch of -diner voor twee personen bij L'Officina (vanaf € 19,99)

Antwerpen

Offrir comme cadeau
Plus de 290 acheteurs

En bref

  • Neem een kijkje op de kaart en kies nu al je pizza of pasta

  • Ga je 's middags, dan is het nog voordeliger

  • Restaurant dat reeds 15 jaar wordt gerund door een Italiaanse familie

Conditions

Geldigheid: Van 12 mei tot 2 augustus 2014 (uitgezonderd feestdagen). 
Aankoop: Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie min. 48u op voorhand, via www.groupon-reservation.be. Open van dinsdag tot zondag van 12u tot 14u en van 18u tot 22u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Voor gerechten met truffel wordt er een supplement van € 3 per gerecht gerekend. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

De Italianen zijn net kunstenaars die van elk stilleven van groenten een waar eetbaar schilderij weten te maken. Proef hun culinaire kookkunst met een 3-gangenlunch of -diner bij L’Officina.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor een Italiaans 3-gangenlunch voor 2 personen (waarde € 61,50)
  • € 29,99 voor een Italiaans 3-gangendiner voor 2 personen (waarde € 61,50)

De lunch tussen 12.00 en 14.00 biedt een geweldige kans om tussen alle bedrijven door uitgebreid op z’n Italiaans te tafelen. Of je kiest voor het diner tussen 18.00 en 22.00. Het driegangenmenu is hetzelfde voor lunch en diner en biedt een kleurenpalet aan smaken. Je start met Bruchetta Classico en kiest daarna een hoofdgerecht van de kaart (pizza of pasta). Voor gerechten met truffel wordt een supplement van € 3 per gerecht gerekend. Zonder een Italiaanse klassieker zoals de panna cotta of taart van de dag zou het plaatje niet compleet zijn. Dus één van deze twee gerechtjes is precies wat je krijgt.

L’Officina


Reeds 15 jaar ben je in deze familiezaak aan het juiste adres om te proeven van Italiaanse specialiteiten en nieuwe gerechten te proberen. De donkere houten vloeren en de open keuken zorgen voor een huiselijke sfeer. L’Officina is uitstekend gelegen, pal aan de Scheldekaaien.

Avis des utilisateurs

Doe zo verder en maak velen gelukkig
Josiane W. · 15 décembre 2014
Doe zo voort !
Liesbeth A. · 6 décembre 2014
Doe zo voort. En blijf die vriendelijkheid behouden.
Yannick V. · 2 novembre 2014

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.