Aucune nouvelle notification

Lais Tattoo Art

Larumseweg 112, Olen

Waardebonnen van € 50 en € 100 voor een gepersonaliseerde tattoo van Lais Tattoo Art

Choisissez votre offre

Points forts

Laat jouw herinnering ontwerpen om er houd hem je hele leven bij je.

À propos de ce deal

Of je nu alle teksten uit de verzamelde werken van Agatha Christie op je lichaam wil, de namen van lovers no. 4, 8 en 10 op de onderkant van je voet en middelvinger of een geheel eigen versie van Rembrandt’s ‘De Nachtwacht’ in beide oksels wil laten tatoeëren, bij Lais Tattoo Art kan Laila je helpen om het ontwerp te maken waar jij je hele leven wel mee wil rondlopen. Kies voor een waardebon t.w.v. € 50 of € 100.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor een waardebon t.w.v. € 50
  • € 49,99 voor een waardebon t.w.v. € 100

Een sterretje achter je oor, de naam van je moeder op je ribcage of het koosnaampje van je oude konijn..het leuke van een tattoo is dat je een zichtbaar bewijs hebt op je lichaam van iets wat je nooit meer wil vergeten. Omdat het zo belangrijk is of omdat je er gewoon zo blij van wordt. Elke keer als je het zou zien op je lichaam. Bespreek de mogelijkheden met Laila, deze kundige dame kan je helpen met het ontwerp van jouw dierbare tattoo.

Lais Tattoo Art


Lais Tattoo Art vind je terug in Olen, bij Antwerpen. Laila, de tatoeëerdster van dienst, ontwerpt zelf de tekening. In samenspraak met de klant probeert zij tot het gewenste resultaat te komen. De zaak is uitgerust met verschillende moderne toestellen en er wordt steeds met steriele materialen gewerkt.

Ce qu'il faut savoir

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 0496/22.08.35 (met vermelding van Groupon). Enkel op reservatie. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Minimale leeftijd is 18 jaar, legitimatie verplicht. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Lais Tattoo Art