Aucune nouvelle notification

Lavinia Argentina NEW

Zeeuwse mosselen met bereiding naar keuze voor 1, 2 of 4 personen bij Lavinia-Argentina

Jusqu'à -61%
Choisissez votre offre

Points forts

Smullen van een pot met 1000 gram Zeeuwse mosselen in een restaurant met een art nouveau-interieur.

Détails de l'offre

Net als 19e-eeuwse schilderijen is het voor mosselen ook zaak om goed te hangen voor je ze ècht kan smaken. Bij Lavinia-Argentina maken ze dan ook een evenwichtsoefening. Je krijgt er een pot mosselen uit de Zeeuwse hangculturen op tafel terwijl je dineert tussen smaakvol opgehangen fresco’s uit de art nouveau.

Kies uit de volgende opties


  • € 9,99 voor mosselen voor 1 persoon (waarde € 23)
  • € 19,95 voor mosselen voor 2 personen (waarde € 46)
  • € 34,99 voor mosselen voor 4 personen (waarde € 92)

De kapstok van dit diner is een dampende pot van 1000 gram Zeeuwse mosselen, vergezeld van frietjes. Je hebt de keuze tussen 3 grote mosselstromingen: natuur, look of witte wijn. Je bezoek wordt verder aangekleed door een loungebar en de kunstzinnige inrichting die klassiek en modern samenbrengt.

Lavinia-Argentina


Restaurant Lavinia-Argentina ligt op de hoek van de beroemde Cogels-Osylei, een buurt die in de jaren zestig door hippies van de sloophamer werd gered. Het pand van dit restaurant werd zoals alle huizen in de straat in het begin van de negentiende eeuw in art nouveau-stijl gebouwd. Bewonder de fresco’s aan de muren met afbeeldingen uit de Griekse mythologie. De schilderijen maken officieel deel uit van het erfgoed van de stad. Het restaurant biedt niet alleen de Argentijnse keuken aan maar ook Frans-Belgische gerechten en diverse cocktails.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 2 vouchers per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Enkel op reservatie via tel. 03/230.90.98 met vermelding van Groupon. Open van dinsdag tot zondag van 11u tot 23u30. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Drank niet inbegrepen. Waarde berekend op maximumprijzen. Enkel voor consumptie ter plaatse. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Lavinia Argentina NEW

Lavinia Argentina NEW

Restaurants, Restaurant Fruit De Mer