Massage-arrangement van 2,5 uur inclusief bubbels voor twee personen bij Schoonheidssalon Lei

Jusqu'à -40%
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Samen ontspannen met o.a. een scrub, bad en massage voor de voeten en benen, handwassing, gelaatsbehandeling en een hotstone-massage.

Avis positifs récents


Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

Points forts


De deal

  • € 119 voor massage-arrangement met bubbels voor 2 personen (waarde € 200)

In drukke tijden kunnen we afspreken met vrienden, een vakantie plannen, maar ook het lichaam laten verzorgen waardoor de geest ontspant. Tijdens een duo massage-arrangement van 2,5 uur komen de volgende verwenbehandelingen aan bod:

* Ontvangst  * Voetbad met aroma-extract.  * Japanse handwassing * Verzorgend en ontspannend gelaatsmasker  * Scrub van voeten en benen  * Massage van voeten en benen  * Lava hotstone-massage van rug, nek hals en schouders  * Glaasje bubbels 

*Op woensdag, vrijdag, zaterdag en vakantiedagen is dit arrangement enkel mogelijk in combinatie met sauna/jacuzzi privé óf de promo-gelaatsverzorging. Deze gezichtsverzorging bestaat uit een reiniging, peeling, comedonen, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker. Voor de sauna/jacuzzi betaal je € 33 p.p. en voor de gelaatsverzorging betaal je slechts € 49 p.p. in plaats van € 80 p.p.

*Het arrangement is exclusief verplichte huur van linnen voor € 6 per persoon.

Schoonheidssalon Lei

In de nabije omgeving van het stijlvolle Keizersplein in een sfeervol pand is salon Lei gevestigd. Hier kan je o.a. terecht voor arrangementen, gelaatsverzorging, epilatie, definitieve ontharing, manicure en pedicure. Ook hebben ze privé-sauna’s en publieke sauna’s in de salon. A quoi doit-on s’attendre pendant une séance de massage.

Conditions


Geldig tot 6 maanden na aankoop, van maandag tot vrijdag, van 9u tot 19u30 en op zaterdag van 9u tot 18u. Gesloten op zondag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op 053/78.46.66. 48u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Exclusief verplichte huur van linnen voor € 6 per persoon. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Lei


Lei

Modelage, Modelage complet
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.