1 uur helende zouttherapie voor 1, 2, 3 of 4 personen, vanaf € 14,99 bij Luchtwegentherapie!

Luchtwegen Therapie

Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Offre limitée !
Jusqu'à -71%

Avis des utilisateurs

6 Avis

MV

Martine V. · 1 reviews
· Redeemed 17 février 2018
Tevreden

SS

Sabrina S. · 2 reviews
· Redeemed 6 janvier 2018
Leuke ervaring met goed resultaat voor de luchtwegen

VD

Vera D. · 25 reviews TOP REVIEWER
· Redeemed 7 septembre 2017
goed, veel uitleg gekregen

Points forts


Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor één sessie Halotherapie voor 1 persoon (waarde € 30)
  • € 24,99 voor één sessie Halotherapie voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 29,99 voor één sessie Halotherapie voor 3 personen (waarde € 90)
  • € 34,99 voor één sessie Halotherapie voor 4 personen (waarde € 120)

Wat is Halotherapie?

Zouttherapie, “Halotherapie” is een krachtige, natuurlijke behandeling in een gecontroleerde ruimte omgeven met zoute lucht, hier wordt een microklimaat gesimuleerd, gebaseerd op een natuurlijke zoutgrot of zoutmijn. De Zoutkamer is speciaal ingericht voor mensen met aandoeningen aan de luchtwegen en huid. Het is geen gezondheidstrend – de oude Grieken wisten al van deze gezonde manier van leven en de voordelen ervan. Nu, in deze moderne tijd pleiten artsen en medische deskundigen voor de verbazingwekkende effecten.

Hoe helpt Halotherapie?

In de zoutkamer wordt verfijnd zout, via een Halogenerator, naar binnen geblazen. Speciale meetapparatuur garandeert een stabiel microklimaat in de zoutkamer, door middel van het voortdurend monitoren van de juiste zoutconcentratie.

Deze ingeademde zoutpartikels werken in op onze vervuilde longen en bieden na verloop van tijd een zuiverende werking.

Het farmaceutisch zout:
- lost slijm op in de luchtwegen
- vermindert de kans op ontsteking
- is antibacterieel

In feite, kunt u een verblijf van 1 uur in de zoutkamer, gelijkstellen met een volledig dagverblijf aan de Dode Zee of een nacht in een zoutmijn in de bergen van Slovenië.

Conditions


6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 5 voucher(s) per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer verplicht online op http://luchtwegentherapie.be/reservatie/index.html, met gebruik van je groupon-codes. Minimaal 48 uur vooraf annuleren. Meer info: enkel geldig in de vestiging in Lede. Openingstijden: maandag tot zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 uur. Zondag gesloten. Duur per sessie: 50 minuten. Je kan gebruik maken van de privé parking. Je hoeft geen speciale kledij mee te brengen.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Luchtwegen Therapie


Bij Luchtwegen Therapie in Lede creëren ze in hun zoutkamer het microklimaat van een echte zoutgrot. Dit zorgt voor een natuurlijke genezing van de luchtwegen en de huid waardoor symptomen zoals niezen, hoesten en kortademigheid verbeteren en het gebruik van medicijnen kan teruggedrongen worden. Daarnaast biedt het ook een natuurlijke oplossing voor diverse klachten bij astma, hooikoorts, bijholteontsteking, bronchitis, COPD, eczeem en psoriasis.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.