Marly Photography & Conceptstore

Fotoshoot op een locatie naar keuze voor max 5 personen bij Marly Photography

Choisissez votre offre

Points forts

Bij deze fotograaf ben jij de ster van de dag, met een print + 1 social media file van je eigen favoriete foto uit de reeks als aandenken.

À propos de ce deal

Je mag je groupon inzetten voor alle mogelijke shoots: van een mooie reeks gezinsfoto’s, foto’s met je partner, je huisdier, je vrienden of vriendinnen tot modelshoot. Je past met z’n vijven in de lens van Marly, dus je hoeft zeker niet alleen te gaan. Ook een kledingwissel tijdens de shoot is toegestaan. Door de goede coaching van Marly voel je je onmiddellijk op je gemak. De fotografe heeft een aantal vaste schitterende locaties en ben jij de ster van de dag, met een print (15x20 cm)+ 1 social media file van je eigen favoriete foto uit de reeks als aandenken. Binnen een straal van 20 kilometer rond Hasselt is de kilometervergoeding inbegrepen in je deal. Het wordt een unieke ervaring, leuk, ongedwongen en vooral véél fun!!

Marly Photography

Marly is een topfotografe met ruim 20 jaar ervaring en gespecialiseerd in tijdloze portretten. Ze werkt met de nieuwste, digitale technieken en apparatuur en heeft een eigen digitaal labo voor je professionele prints, posters en canvas op Fine Art Media. Professionele beeldverwerking en retouches zijn haar niet vreemd: van opnames tot print, alles wordt in eigen huis verwerkt. Tot slot is Marly ook gespecialiseerd in het maken van vergrotingen, zwart/wit foto’s, canvasdoeken, dibond, acryl en inlijstingen.

Conditions

Geldig 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Niet geldig op feestdagen. Max. 1 voucher per persoon/bezoek, maar je kan er 2 extra kopen om cadeau te doen. Supplement: Binnen een straal van 20 km rond Hasselt worden er geen transportkosten aangerekend, daarbuiten geld€ 0,50 per kilometer. Reserveer verplicht telefonisch op 0495/50.27.11, o.v.v. Groupon. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Meer info: max. aantal mensen per fotoshoot: 5 personen. 1 kostuumwissel toegestaan. Inbegrepen 1 print (15 x 20 cm) + 1 social media file.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Marly Photography & Conceptstore