Aucune nouvelle notification

Leo Baekelandtstraat 10, Antwerp

Halve dag minigolf voor 2 of 4 personen bij Minigolfclub Rozemaai

Jusqu'à -50%
Choisissez votre offre

Points forts

Parcours met 18 uitdagende holes, inclusief gebruik van materiaal.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Kies uit twee opties

  • € 4,99 voor een halve dag minigolf voor 2 personen (waarde € 10)
  • € 9,99 voor een halve dag minigolf voor 4 personen (waarde € 20)

De meeste uitdagingen van ‘Wauters vs. Waes’ zijn nu niet bepaald iets dat je op een vrije namiddag wilt gaan nadoen, maar toen we de heren zagen minigolfen op het parcours van Minigolfclub Rozemaai begon het toch een beetje te kriebelen… Is het voor jou ook al veel te lang geleden dat je nog een balletje sloeg? Ga voor de hole-in-one met deze deal.

Minigolfclub Rozemaai

Minigolfclub Rozemaai werd opgericht in 1982, maar de grote doorbraak kwam pas in januari 1993, toen de club tot het Belgisch verbond toetrad en daarmee de enige wedstrijdclub in Vlaanderen werd. Maar ook als je enkel recreatief minigolfen ambieert als activiteit met vrienden of het gezin, ben je hier helemaal aan het juiste adres. Het uitdagende parcours telt maar liefst achttien banen en is een uitdaging voor klein en groot.

Conditions

3 maanden vanaf de aankoop, geopend op alle dagen van de week van 13u30 tot 18u. Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer 24 uur vooraf op 0472/72.05.18, met vermelding van Groupon. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Niet cumuleerbaar met andere acties.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Minigolf club Rozemaai

Activité pour les enfants, Mini Golf, Sport pour enfants, Fun ou loisirs