5, 4, 3, 2, Formule 1! Geniet onder een heerlijk Spaans zonnetje van de laatste F1 oefenraces voor het seizoen begint - € 99 voor VIP toegang tot het racecircuit Montmélo, Barcelona - inclusief overnachting (waarde € 299)

Valeur Remise Économie
299 € 67% 200 €
Offrir comme cadeau
Devenez le 1er Acheteur !

En bref

VIP toegang tot een F1 oefenrace op het circuit van Montmélo Inclusief drank à volonté, eten en een petje van Ferrari Als VIP krijg je ook een rondleiding in de pit Overnachting in een tweepersoonskamer van hotel Volga met half pension formule Je Groupon is terug te vinden in de rubriek ‘Mijn Account’ na het sluiten van de deal De deal Klik op ‘Koop nu!’ en maak je keuze uit: OPTIE 1: Oefenrace op 1 maart + overnachting OPTIE 2: Oefenrace op 2 maart + overnachting OPTIE 3: Oefenrace op 3 maart + overnachting OPTIE 4: Oefenrace op 4 maart + overnachting Groupon Travel BVBA treedt op als reisbemiddelaar Reislicentie: A5766 Garantiefonds Reizen

Conditions

Deze bon is geldig voor een verblijf op 1, 2, 3 of 4 maart 2012 Bon geldig voor 1 persoon, max. 2 vouchers per duo Opgelet!De hotelkamer is voor 2 personen, je dient dus 2 vouchers te kopen om je verblijf te boeken! Niet cumuleerbaar met andere acties Check-in vanaf 13u, check-out tot 10u Niet inbegrepen: transport, drank, maaltijden of andre activiteiten … Vervoerskosten van € 30 van het hotel naar het circuit niet inbegrepen (prijs voor heen-en t

Advertisement
SARL - groupon-travel: 5, 4, 3, 2, Formule 1! Geniet onder een heerlijk Spaans zonnetje van de laatste F1 oefenraces voor het seizoen begint - € 99 voor VIP toegang tot het racecircuit Montmélo, Barcelona - inclusief overnachting (waarde € 299)

Af en toe verveel ik me eens in het weekend en stel ik een lijstje op met dingen die ik graag eens zou willen doen kamelen temmen in Egypte, een stuk smeltijs meenemen vanop de Noordpool, olifanten beschilderen in India, googelen in China, … Alleen spijtig dat dit allemaal nogal ver weg is en je er veel verlofdagen aan kwijt bent. Dankzij Groupon Travel heb ik iets nieuws en haalbaars om aan mijn lijstje toe te voegen F1 gaan kijken in Barcelona Aanbod Als een echte VIP ‘s werelds grootste racesterren gadeslaan onder een stralend zonnetje? Het kan Op 1, 2, 3 en 4 maart wordt er duchtig geoefend op het circuit van Montmélo. Terwijl de racers afzien sta jij op je gemak toe te kijken vanuit de VIPruimte. Drankje in de hand, leuke DJmuziek op de achtergrond en een Ferraripetje op het hoofd, meer moet dat in feite niet zijn. Behalve dat we eraan toevoegen dat de drankjes à volonté zijn en er ook eten voorzien wordt. Perfect, niet? Je kijkt overdag naar de race, slaapt ‘s nachts uit in een zacht bed van hotel Volga en vertrekt de volgende dag opnieuw richting België. OPTIE 1 Oefenrace op 1 maart overnachting OPTIE 2 Oefenrace op 2 maart overnachting OPTIE 3 Oefenrace op 3 maart overnachting OPTIE 4 Oefenrace op 4 maart overnachting  Hotel Volga Volga Hotel heeft 173 kamers met airconditioning die zijn voorzien van een kluisje in de kamer en een haardroger. Elke kamer heeft een balkon, bureau en telefoon. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van draadloos internet op de kamer. Hotel Volga ligt op slechts 100 meter van het strand en het treinstation in Calella en heeft een zwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv en een eigen badkamer. In het buffetrestaurant kan je genieten van een ruim assortiment aan Spaanse en internationale gerechten. Het hotel heeft ook een bar. De belangrijke snelweg C32 ligt op ongeveer 2 km afstand en biedt een directe verbinding met Barcelona. Een treinreis van Calella naar Barcelona duurt ongeveer 50 minuten.    Montmélocircuit Van 1 tot 4 maart komen racers uit de hele wereld hun nieuwe bolides testen en skills oefenen op het Montmélocircuit, vlakbij Barcelona. Dankzij Groupon Travel kan jij er als VIP bijzijn Dit is meteen de laatste oefensessie voor het seizoen start, snel erbij zijn is dus de boodschap. Ontdek zelf wie het beste in form is en wie de snelste wagen heeft, een must voor echte raceliefhebbers. Het Montmélocircuit heeft een capaciteit van 131.000 toeschouwers en biedt onderdak aan verschillende wedstrijden, waaronder de F1 Grand Prix van Spanje. Het is ook één van de circuits die wordt gebruikt voor het testen van verschillende Formule 1 teams. De meeste piloten zijn dus erg vertrouwd met dit terrein.  


15% Bonus Savings
Get an extra 15% off local restaurants, spas, salons, and more to use within 48 hours of your Goods order! See details
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
Advertisement
Grouber