(Half)jaarabonnement op National Geographic Magazine, het abonnement stopt automatisch

Plus de 30 acheteurs

En bref

Ontvang 6 of 12 keer het iconische magazine vol zinderende fotografie en interessante reportages thuis en ontdek de wereld (opnieuw).

Conditions

Geldigheid: Alleen geldig voor adressen in België.
Aankoop: Je kan zoveel voucher aankopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven.
Bijkomende info: Het eerste nummer wordt omstreeks 27 juni 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres). Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

National Geographic zet zich op gepassioneerde wijze in voor onze planeet en al zijn bewoners en is een blad voor mensen die méér willen weten.

Kies uit twee opties

  • € 15,95 voor 6 nummers National Geographic (halfjaarabonnement) (waarde € 34,50)
  • € 31,50 voor 12 nummers National Geographic (jaarabonnement) (waarde € 69,00)

Je krijgt elke maand National Geographic Magazine op je deurmat en na een (half)jaar stopt het abonnement automatisch. Het wereldvermaarde natuurtijdschrift neemt je mee over de planeet, op zoek naar de meest interessante plekjes en haar bewoners. Elke maand lees je bijzondere verhalen uit de wereld van natuur, archeologie en verre culturen, ervaar je bijzondere fotografie van toonaangevende fotografen van over de hele wereld en ontdek je actuele wetenschap en avontuurlijke expedities: van een fotoreportage over ‘s werelds mooiste landschappen tot een kijkje in klimaatverandering in de Alpen en het antwoord op de vraag waarom walvissen exploderen.

National Geographic

De National Geographic Society werd in 1888 opgericht "ter vergroting en verspreiding van geografische kennis". Deze enorme wetenschappelijke en educatieve non-profitorganisatie doet er vanaf haar oprichting alles aan om miljoenen mensen dagelijks via diverse media te informeren en inspireren over de wereld waarin we leven.

Avis des utilisateurs

correct
Marnix G. · 12 mars 2017
Zoals afgesproken
Jennifer R. · 23 juillet 2016
Zeer goed en snelle reacties.
Elia S. · 22 juillet 2016

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.