Aucune nouvelle notification

Naturelle Schoonheidsinstituut

Wippelgem Eindeken 36, Evergem

Soin du visage Microzone ou Classique pour homme chez Naturelle Schoonheidsinstituut

Jusqu'à -50%
Choisissez votre offre

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

Détails de l'offre

Gelaatsverzorgingen voor mannen wordt steeds populairder!

Kies uit twee opties

  • € 17,50 voor Microzone (waarde € 35)
  • € 29,99 voor Basis gelaatsverzorging (waarde € 60)

MICROZONE  
Veel resultaat op korte tijd? Dat is waar microzone voor staat. Of het nu gaat over een bepaalde zone of heel uw gelaat, er zijn verschillende mogelijkheden. Gedurende 30 minuten wordt je huid behandeld naar wat ze op dat moment het meeste nood aan heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of als tussentijdse behandeling. Ook heel interessant om in te zetten in kuur.

BASIS GELAATSVERZORGING
De behandeling word steeds aangepast aan je persoonlijke huidbehoefte. Hierdoor ben je altijd zeker van een behandeling op maat. Ze bevat o.a. dubbele reiniging, exfoliatie, een masker, toner, moisturizer… Indien gewenst kan ook apparatuur worden ingezet. Producten in thuisverzorging zijn aan te raden na een behandeling.

Wat kan je verwachten:


Het 3-stappen systeem van Dermalogica biedt uitkomst, vanwege de verzorgende producten die vóór, tijdens en na het scheren kunnen worden ingezet. Ervaar een stralende, gladde huid met Dermalogica’s volledige scheerbeurt! Shave is dé productlijn voor een gladde, verzorgde huid. Deze producten helpen jou bij het verkrijgen van een professioneel scheerresultaat zonder huidirritaties en ingegroeide haren. 

Dealy clean scrub: Dit product is multifunctioneel: het reinigt en exfolieert de huid. Perfect om de huid voor te bereiden op het scheren. Het schuim bevat microfijne Silica korrels en Salicylzuur die de baardharen liften en dode huidcellen verwijderen om ingegroeide haren tegen te gaan en te zorgen voor een superglad scheerresultaat. Tea Tree en Eucalyptus zorgen voor een fris gevoel de hele dag door.

Soothing shave cream: Met deze scheercrème verkrijg je een superglad en zacht scheerresultaat. De formule kalmeert de gevoelige huid en voorkomt irritatie als gevolg van het scheren. Het product bevat verzachtende ingredienten zoals Aloë Vera, Allantoïne en Panthenol. Gistextract herstelt de huid en Hyaluronzuur hydrateert zelfs de meest vochtbehoevende huid. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen.

Daily defense SPF15: Dit product is de perfecte dagverzorging na het scheren. De formule hydrateert en herstelt schade die aangericht is door het scheren. Bovendien bevat het product breedspectrum zonbescherming tegen huidverouderende UV-stralen (spf15). De formule is niet vet, trekt snel in en vermindert talg en glans voor een gezonde huid. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Conditions

Validité: 3 mois à partir de la date d’achat. Valide uniquement pour l'option achetée.
Achat: Limité à 1 par personne, possibilité d'en acheter 1 extra pour offrir.
Réservation: Réservation obligatoire via 09/228.11.92 ou 0475/50.26.80. Veuillez emmener votre coupon imprimé. Encas d'annulation, veuillez notifier le partenaire au moin 24h à l'avance.
Openingsuren: Steeds op afspraak

Voir les Conditions Générales de Commercialisation et les conditions du droit de rétractation de 14 jours.

À propos de Naturelle Schoonheidsinstituut

Bij Naturelle schoonheidsinstituut kan je binnen lopen voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Hier houden ze rekening met huidallergie en ze proberen hier eventueel hun producten op af te stemmen. Bij Naturelle schoonheidsinstituut kan je ook gericht afslanken.

Naturelle Schoonheidsinstituut

Soin du visage et de la peau, Soin du visage