VIP-kanovaren op de Leie vanaf € 29 door Gent met champagne en amuse van gerookte zalm of oesters bij Nomad & Rebel

Nomad & Rebel GENT

29,99 €
Acheter !
Traitement en cours...
Valeur Remise Économie
74 € 59% 44,01 €
Offre limitée !
Plus de 60 acheteurs

En bref

Ontdek de historische binnenstad van Gent in een uur vanuit een prachtig perspectief op het water, met champagne en amuses(zalm of oesters)

Conditions

Tot 90 dagen geldig na aankoopdatum. Beperk 1 per persoon.
Reservatie:
Reserveer op glen@nomad-and-rebel.be met vermelding van Groupon.
Elke dag geldig tussen 10u en 17u.
24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

De Deal

  • € 29 voor een VIP-kanovaren van 1 uur voor 2 personen, incl. champagne en amuse (waarde € 65)

Romantische rondvaart in de oude Gentse binnenstad met een Canadese Kano, voor koppeltjes met een sportieve ingesteldheid en zin voor avontuur en cultuur. Ook mogelijk voor groepen. Met dit VIP- arrangement krijg je ook echte champagne en de keuze uit gerookte zalm of oesters op verzoek.

Nomad & Rebel

Nomad & Rebel is een VZW, voortbouwend op een ervaring van tientallen jaren op gebied van hiking, bergsporten, Canadees kanovaren, raften, overlevingstechnieken en mountain biking. De filosofie van Nomad & Rebel draait rond de beleving van “The Great Outdoors” in de ruimste zin van het woord, met respect voor de natuur en voor de medemens. Nomad & Rebel heeft tientallen jaren ervaring op gebied van hiking, bergsporten, Canadees kanovaren, raften, overlevingstechnieken en mountain biking. De filosofie van Nomad & Rebel draait rond de beleving van “The Great Outdoors” in de ruimste zin van het woord, met respect voor de natuur en voor de medemens.

Avis des utilisateurs

Merci pour votre gentillesse...
SONMEZ H. · 15 septembre 2015
De bon werd verlengd omdat alle data niet meer beschikbaar waren. Dus kan nog niet echt feedback geven. Wel positief dat ze bon verlengden. :)
Sofie D. · 15 septembre 2015

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.