Novashops

Jusqu'à -53%
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis des utilisateurs


29 Avis

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

A

Aline · 1 avis
· Vérifié 6 septembre 2017
Ondanks wat hobbels, levering in twee delen, toch een snelle en correcte afhandeling.

M

Martine · 2 avis
· Vérifié 1 septembre 2017
Perfecte service

P

Peggy · 1 avis
· Vérifié 17 août 2017
correcte en snelle levering!

Points forts


De deal

  • € 24,99 voor een proteïnedieet van 5 dagen (waarde € 52,90)

Het bekende proteïnedieet hielp al talloze mensen met gewichtsverliezen. Door te focussen op eiwitten en weg te blijven van koolhydraten en suikers kan je op korte tijd veel afvallen. Het pakket bevat meerdere lekkere voedingsproducten en ook een shake beker om te mixen. Je moet enkel kalium nog extra kopen. Een voorbeeld eetschema vind je op de website, maar je bent vrij om zelf te kiezen welke producten je op welk eetmoment eet. Je krijgt voor 5 dagen 5 producten per dag. Het eetschema voor 1 dag kan er dus zo uitzien:

Ontbijt Lunch Tussendoortje 1 Diner Tussendoortje 2
Mediterrane Omelet Ananas-Sinaasappeldrank Vijgen & Sesam reep met Chocolade Chili Con Carne 8-Groentensoep met Croutons

NovaShops

Novashops is een webwinkel met producten voor een eiwitten of proteïnedieet. Het assortiment bestaat o.a. uit pudding shakes, repen en pakketten. Met het handige stappenplan kan je direct beginnen met afslanken door middel van ons proteïnedieet. Verder hebben ze ook een filiaal in Roermond waar je terecht kan om producten te kopen of voor advies.

Conditions


Tot 20 april 2017. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op service@novashops.com, o.v.v. je adresgegevens en Groupon. Als je doordeweeks voor 21.00 uur besteld, wordt er de volgende dag (onder voorbehoud van DPD) geleverd. In Roermond en omstreken kan je de box ook afhalen, maak hiervoor telefonisch een afspraak op 0475 769 145, o.v.v. Budget Box Groupon Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Novashops


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.