Probeer het proteïnedieet uit met de Budget Box van Novashops

24,99 €
Acheter !
Traitement en cours...
Valeur Remise Économie
52,90 € 53% 27,91 €
Offre limitée !
Plus de 50 acheteurs

En bref

De Budget Box bevat genoeg producten om je 5 dagen lang het beroemde proteïnedieet te laten uitproberen.

Conditions

Tot 20 april 2017. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer op service@novashops.com, o.v.v. je adresgegevens en Groupon. Als je doordeweeks voor 21.00 uur besteld, wordt er de volgende dag (onder voorbehoud van DPD) geleverd. In Roermond en omstreken kan je de box ook afhalen, maak hiervoor telefonisch een afspraak op 0475 769 145, o.v.v. Budget Box Groupon Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

De deal

  • € 24,99 voor een proteïnedieet van 5 dagen (waarde € 52,90)

Het bekende proteïnedieet hielp al talloze mensen met gewichtsverliezen. Door te focussen op eiwitten en weg te blijven van koolhydraten en suikers kan je op korte tijd veel afvallen. Het pakket bevat meerdere lekkere voedingsproducten en ook een shake beker om te mixen. Je moet enkel kalium nog extra kopen. Een voorbeeld eetschema vind je op de website, maar je bent vrij om zelf te kiezen welke producten je op welk eetmoment eet. Je krijgt voor 5 dagen 5 producten per dag. Het eetschema voor 1 dag kan er dus zo uitzien:

Ontbijt Lunch Tussendoortje 1 Diner Tussendoortje 2
Mediterrane Omelet Ananas-Sinaasappeldrank Vijgen & Sesam reep met Chocolade Chili Con Carne 8-Groentensoep met Croutons

NovaShops

Novashops is een webwinkel met producten voor een eiwitten of proteïnedieet. Het assortiment bestaat o.a. uit pudding shakes, repen en pakketten. Met het handige stappenplan kan je direct beginnen met afslanken door middel van ons proteïnedieet. Verder hebben ze ook een filiaal in Roermond waar je terecht kan om producten te kopen of voor advies.

Avis des utilisateurs

Direct geleverd
Eric V. · 17 janvier 2017
In orde
Sofie M. · 13 janvier 2017
Vandaag besteld, morgen in huis!
Dorien V. · 6 janvier 2017

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{}