Bierproeverij met ambachtelijke hapjes voor 1 tot 4 personen bij de Oude maalderij vanaf €15,99

Offre limitée !
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Avis des utilisateurs


5 Avis

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur

H

Hilde · 1 avis
· Vérifié 27 janvier 2018
Goede kennis en aangenaam om te vertoeven.

S

Shirley · 11 avis TOP REVIEWER
· Vérifié 2 juillet 2017
heel tof café met speciale inrichting, de juiste muziek en genoten van de proeverij met hapjes!!!

J

Johan · 17 avis TOP REVIEWER
· Vérifié 16 juin 2017
uitstekend, vriendelijk uitbater

Points forts


Kies uit 3 opties

  • € 15,99 voor Bierproeverij met ambachtelijke hapjes voor 1 persoon (waarde € 15,99)
  • € 30,99 voor Bierproeverij met ambachtelijke hapjes voor 2 personen (waarde € 30,99)
  • € 60,99 voor Bierproeverij met ambachtelijke hapjes voor 4 personen (waarde € 60,99)

Proef 6 verschillende huisgebrouwen biertjes van één van de 13 verschillende taps. Deze worden vergezeld met artisanale paté en ambachtelijke kaas.

Met 13 permanente tapkranen kunnen wij zeker voor elk wat wils bieden. Daarnaast staat er ook een uitzonderlijke collectie vintagebieren ter beschikking. Het charmante kader zorgt voor voldoende sfeer om u en uw gezelschap een uiterst aangenaam verblijf te verzekeren. Onze bieren zijn ook  verkrijgbaar in onze shop. 

Conditions


Geldig tot 3 maand na de dag van aankoop. Beperkt tot 1 per persoon, maar je mag 1 extra kopen als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Reserveer via doudemaalderij@hotmail.com met vermeldig van groupon. Enkel geldig na bevestiging van de partner. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Oude maalderij


Brouwerij D'OudeMaalderij werd gesticht in 2011 te Koolskamp. Op een plaats waar decennia lang graan gemalen en gemengd werd ontstonden de eerste brouwsels in een kleine brouwinstallatie. 4 vrienden, liefhebbers, bierproevers en ex-Lichterveldenaren sleutelden er nachtenlang als obscure alchemisten aan nieuwe recepturen.

Tot op vandaag blijft D'Oude Maalderij oprecht en eerlijk de aloude traditie en meesterlijke kunst van het brouwen beoefenen, ook al zochten 3 van de 4 broeders ondertussen andere horizonten op.

Enkel door het gebruik van authentieke producten worden stap na stap nieuwe zuivere en ongerepte bieren gecreëerd.

In het najaar van 2012 stelde brouwerij d'Oude maalderij met trots haar eerste unieke en volledig afgewerkte bier voor; de Qantelaar.

In het voorjaar van 2016 wordt onze eigen 10HL installatie in gebruik genomen in Izegem.

Het is voor d'Oude maalderij van uitermate belang om bij het tot stand komen van deze brouwsels de roerstok steeds zelf ter hand te nemen, teneinde de kwaliteit van het bier te vrijwaren en om ons ervan te vergewissen dat enkel kwalitatief hoogstaande ingrediënten gebruikt worden en alle processen op een correcte manier verlopen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.