Aucune nouvelle notification

padel4u2

Emanuel Hielstraat 108, Gentbrugge

Beoefen de nieuwe sport Padel met een 5-beurtenkaart van Padel4u2

Choisissez votre offre

Points forts

Padel je suf tijdens deze nieuwe sport die wereldwijd al meer dan 8 miljoen beoefenaars heeft.

À propos de ce deal

Soms weet je bij het lezen van één bepaald woord niet of je het moet eten, drinken óf moet aaien. Één woord wat je niet kan plaatsen. Padel. Laat je tegenstander(s) alle glazen wanden zien met een 5-beurtenkaart van Padel4u2.€ 14,99 voor een 5-beurtenkaart Padel racketsport (waarde € 50)


Padel? Ja, Padel. Dit is een vrij nieuwe racketsport die 2 tegen 2 gespeeld kan worden of 1 tegen 1. Padel is ontstaan in Zuid-Amerika. Het spel wordt gespeeld met een dik racket met gaten en de bal lijkt op een tennisbal. Je speelt op een terrein omringd door glazen wanden en een metalen omheining. Nieuwsgierig? Wereldwijd wordt Padel door ongeveer 8 miljoen mensen beoefend. Bij Padel4u2 kan je kennismaken met deze nieuwe sport. Met de kaart kan je 5 keer ‘Padelen’ en de huur van het racket zit er bij inbegrepen.

Padel4u2


Bij Padel4u2 in Gent kan je naar hartelust ‘Padelen’. Doe mee met competities of sluit je aan bij de Padel Pioneel Club. Deze club is opgericht om de Padelsport te introduceren in Vlaanderen en België.<img src=”https://img.grouponcdn.com/deal/5Hp521ybnqffmMNaPCMBfu/chouette_land-600x100” width=”470”alt=”Groupon-deals” />

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop (uitgezonderd feestdagen).
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 09/230.26.66 (met vermelding van Groupon). Open op maandag, dinsdag en donderdag van 17u tot 22u, woensdag van 13u tot 22u en zaterdag en zondag van 10u tot 20u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Meerdere personen kunnen gebruik maken van de beurtenkaart. Bij regen moet je vooraf bellen om zeker te zijn of de terreinen bespeelbaar zijn. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de padel4u2