Aucune nouvelle notification

Paragnost Kris

Antwerpsesteenweg 71/1, Sint Niklaas

Sessie van 30 minuten bij paragnost Kris, met o.a kaartleggen en fotoreading

Choisissez votre offre

Points forts

Een sessie bij Paragnost Kris kan je meer inzicht geven over jezelf en je toekomst. Gratis armband uit klooster in Thailand.

À propos de ce deal

Met deze deal krijg je een sessie van 30 minuten bij paragnost Kris, die bestaat uit kaartleggen, handlijnkunde, numerologie en fotoreading. Kaartleggen is een eeuwenoude kunst die de toekomst voorspelt aan de hand van tarotkaarten. Ook bij handlijnkunde krijg je meer te horen over wat je te wachten staat maar je krijgt ook nieuwe inzichten over je karakter, aan de hand van de lijnen en eigenschappen van je handen. Numerologie is de kennis der getallen, waarbij cijfers die aan jou gelinkt zijn geanalyseerd worden. Bij fotoreading wordt een foto bekeken en probeert het medium indrukken en aura’s te achterhalen.Afsluitend nog een Healing om eventuele blokkades weg te nemen en positieve energie te bevorderen. Gratis armband vanuit een klooster in Thailand.

Paragnost Kris

De meeste ervaring heeft hij opgedaan tijdens zijn opleiding in THAILAND. Dit gebeurde in het klooster THAM-KRABOK gedurende 2 jaar. Aldaar is zijn vermogen en Paranormaal inzicht verder uitgebreid en werd er vastgesteld dat Kris nog meer in zich had dan tot nu toe werd vermoed. Hij ging zich dan ook verder specialiseren in het “Healen” van gezondheidsklachten, het sterker maken van het geestelijke vermogen, het geestelijk bewerken met mogelijkheden tot “witte magie“.

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop, van maandag t/m vrijdag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 3 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer verplicht telefonisch op 0479 714 777, o.v.v. Groupon.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Paragnost Kris