1, 2 of 3 afslankende behandelingen naar keuze met voedingscoaching & sticks bij Physiomins

  Choisissez votre deal:

Acheter !
Traitement en cours...
Offre limitée !

En bref

Slank af of pak cellulitis aan bij Physiomins, inclusief figuuranalyse.

Conditions

De voucher is 3 maand geldig na de datum van aankoop. Beperkt tot 1 per persoon, maar je mag 1 extra kopen als geschenk. Alleen geldig voor de aangekochte optie. Enkel op afspraak: telefonisch reserveren op het nummer: 09/388.55.55 met vermelding van Groupon. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren. Belangrijk: Enkel voor nieuwe klanten!!! Openingsuren: Maandag: 09.00 - 20.00, Dinsdag: 09.00 - 20.00, Woensdag: 09.00 - 18.00, Donderdag: 09.00 - 20.00, Vrijdag: 09.00 - 18.00, Zaterdag: 09.00 - 13.00, Zondag: Gesloten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

Slank af of pak cellulitis aan bij Physiomins, inclusief figuuranalyse.

Kies uit 3 opties

 • € 49,99 voor 1 afslankende behandeling naar keuze met voedingscoaching & sticks
 • € 79,99 voor 2 afslankende behandelingen naar keuze met voedingscoaching & sticks
 • € 99,99 voor 3 afslankende behandelingen naar keuze met voedingscoaching & sticks

In een figuuranalyse worden de nodige metingen op je lichaam gedaan om onder meer je lichaamsomvang op verschillende plaatsen, je BMI en andere gegevens te achterhalen.
Daarna kies je voor 1 tot 3 sessies van een 45-60 min uit volgende behandelingen: 

Alphamins
Deze behandeling combineert infraroodtherapie, ontgifting en ontspanning. De infraroodtherapie brengt de ontgifting en het afslankingsproces op gang en stimuleert de doorbloeding en drainage terwijl de Alphamins zich richt op het afdrijven van de afval- en giftige stoffen uit het lichaam. De dieptetherapie in het lichaam heeft een gunstige invloed op de vetverbranding, de vochthuishouding, de huidstructuur en spiermassa. De behandeling is zeer geschikt om cellulitis te bestrijden. De behandeling werkt op een ontspannende manier aan het losmaken en verdelen van lichaamsvetten.

Pressotherapie
Bij pressotherapie ligt de nadruk op het verlichten van de benen, stimuleren van de darmflora en het aanpakken van cellulitis. Je krijgt een luchtdrukmassage in een pak dat is onderverdeeld in verschillende segmenten. Er wordt lucht in de verschillende segmenten geblazen. Het luchtdrukvolume van de segmenten past zich aan aan de vorm van je lichaamsdelen.

Lipolyse
Lipolyse is een behandeling die zich richt op het verminderen van vetten die dieper onder je huid liggen in probleemzones. Door het verwijderen van die onderhuidse vetten, werk je naar een strakkere huid toe. Lipolyse maakt gebruik van elektrostromen om vet in inactieve adiposecellen los te gaan maken, door te knippen en af te breken. Lipolyse helpt je in de strijd tegen celullitis. Binnen 6-8 weken zijn de eerste resultaten merkbaar, afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel. 

Lymfedrainage
Lymfedrainage is een ontspannende massagetechniek die gebruikt wordt bij cosmetische therapie en fysiotherapie voor drainage. De massage zorgt voor het stimuleren van de circulatie van het bloedvatenstelsel en het lymfestelsel. De doorbloeding en verwijdering van afvalstoffen uit je lichaam worden bevorderd in de strijd tegen je overgewicht.

Avis des utilisateurs

Zeer vriendelijk en zeer goede massage
Guy L. · 4 février 2017
Zeer goed
Adil O. · 4 février 2017
Zeer vriendelijk onthaal, topbehandeling! Een aanrader.
Vanessa T. · 4 février 2017
Carte de localisation du commerce
 1. 1

  Physiomins

  Kortrijksesteenweg 224

  Sint-Martens-Latem, OOST-VLAANDEREN 9830

  Itinéraire

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.
{"bucketedExperimentData":{"experiments":{},"dealData":{"page_type":"local"}}}