fermer
Utilisez le code ENJOY15 et profitez de jusqu'à -15% sur les offres locales. Expire demain. Certaines offres peuvent être exclues.

Physiomins

2 emplacements

Maak je lichaam zomerklaar met de afslankende behandelingen van Physiomins!

Choisissez votre offre
Jusqu'à -5% sur le prix de vente, max 50€
Code ENJOY15. Expire le 29.9.
Utiliser

Points forts

Maak je lichaam zomerklaar: detox en relaxatie van het lichaam voor een betere gezondheid.

Avis des membres de Groupon

Avis 100% vérifiés
Tous les avis Groupon proviennent des membres qui ont utilisé leur coupon chez ce vendeur. Les demandes d'avis sont envoyées par e-mail aux membres qui ont acheté l'offre.
V
valerie
1 notes1 avis
Rating of 5 out of 5 stars
avril 4, 2021
Heel goede service

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

 • € 19,99 voor één afslankende behandeling naar keuze (waarde € 60)
 • € 39,98 voor twee afslankende behandelingen naar keuze (waarde € 120)
 • € 59,96 voor drie afslankende behandelingen naar keuze (waarde € 180)

Maak je lichaam zomerklaar!
Detox en relaxatie van het lichaam voor een betere gezondheid.

Samen met onze consulenten bespreken we welke van deze 3 behandelingen voor u het beste resultaat levert.

 • Alphamins:
  Deze behandeling combineert infraroodtherapie, ontgifting en ontspanning. De infraroodtherapie brengt de ontgifting en het afslankingsproces op gang en stimuleert de doorbloeding en drainage terwijl de Alphamins zich richt op het afdrijven van de afval- en giftige stoffen uit het lichaam. De dieptetherapie in het lichaam heeft een gunstige invloed op de vetverbranding, de vochthuishouding, de huidstructuur en spiermassa. De behandeling is zeer geschikt om cellulitis te bestrijden. De behandeling werkt op een ontspannende manier aan het losmaken en verdelen van lichaamsvetten.

 • Pressotherapie:
  Bij pressotherapie ligt de nadruk op het verlichten van de benen, stimuleren van de darmflora en het aanpakken van cellulitis. Je krijgt een luchtdrukmassage in een pak dat is onderverdeeld in verschillende segmenten. Er wordt lucht in de verschillende segmenten geblazen. Het luchtdrukvolume van de segmenten past zich aan aan de vorm van je lichaamsdelen. Alsdusdanig activeer je lymfatisch stelsel waardoor toxines en zuren vlugger het lichaam verlaten.

 • Lymfedrainage:
  Lymfedrainage is een ontspannende massagetechniek die gebruikt wordt bij cosmetische therapie en fysiotherapie voor drainage. De massage zorgt voor het stimuleren van de circulatie van het bloedvatenstelsel en het lymfestelsel. De doorbloeding en verwijdering van afvalstoffen uit je lichaam worden bevorderd in de strijd tegen je overgewicht. Een deugddoende ontgifting van het lichaam met tonifiëring van huid- en spiermassa.

Conditions

Geldigheid: De voucher is 3 maand geldig na aankoop.
Aankoop: Maximum 1 voucher per persoon maar je mag er ook 1 cadeau doen.
Reservatie: Enkel op afspraak: telefonisch reserveren op het nummer: 09/388.55.55 of via mail op latem@physiomins.be met vermelding van Groupon security code.
24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Gelieve rekening te houden met de beperkte beschikbaarheid van de partner en tijdig te reserveren.
Openingsuren: Ma, di en do van 9 tot 20 uur, woe en vrij van 9 tot 18 uur, zat van 9 tot 13 uur, zon gesloten.
Opgelet: Enkel voor nieuwe klanten!!!

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Physiomins & Beauty Firm

Situé à Nazareth, dans la province de Flandre-Orientale, Physiomins & Beauty firm propose des soins anti-âge et minceur. À la carte, le drainage lymphatique, la pressothérapie, la thérapie infrarouge, le traitement de la cellulite, les soins visage, l'épilation définitive, les massages et le coaching alimentaire. Les soins sont prodigués par une esthéticienne, une diététicienne et un coach de santé.