Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Physiomins - Oostende

Vindictivelaan 2, Oostende

Lichaams- en/of gelaatsbehandeling met infrarood- en LED-therapie bij Physiomins - Oostende

Choisissez votre offre

Points forts

Op weg naar een strakker en slanker figuur met een uitgebreide behandeling naar keuze, aangepast aan je persoonlijke behoeften.

À propos de ce deal

Kies uit twee opties

  • € 59 voor een lichaamsbehandeling met infraroodtherapie incl. screening en massage (waarde € 179)
  • € 69 voor een lichaams- en een gelaatsbehandeling met infrarood- en LED-therapie incl. screening en huidanalyse (waarde € 210)

Lichaamsbehandeling

Tijdens een intakegesprek brengt de afslankings- en voedingsconsulente je eetgewoontes in kaart. Je vetpercentage en vochtgehalte worden gemeten, je BMI wordt uitgerekend en je lichaam wordt uitvoerig gescreend. Op basis van die bevindingen ga je over naar de infraroodtherapie in de Alphamins: deze therapie heeft een gunstige invloed op je vetverbranding, vochthuishouding, huidstructuur en spiermassa. Alphamins stimuleert de ontgifting van het lichaam en geeft je een energieboost. Na de therapie volgt een ontspannende en energetische massage van 35 minuten op de achterzijde van je lichaam. De behandeling duurt 2,5 uur. Je kan die in 1 of 2 sessies nemen.

Lichaams- en gelaatsbehandeling

Na het intakegesprek en de screening met de afslankings- en voedingsconsulente volgt de infraroodtherapie. Aansluitend volgt na een huidanalyse een aangepaste gelaatsbehandeling met een diepe reiniging, een peeling en een verkwikkende gezichtsmassage. Daarna ga je over naar de Anti-Age LED-therapie. Die behandeling is ontwikkeld om de aanmaak van collageen en elastinevezels in je huid te stimuleren door middel van LED-licht. Op die manier worden rimpels te lijf gegaan. Na de LED-therapie wordt je gelaat opnieuw gehydrateerd met een voedende crème. Deze behandeling duurt 3 uur en je kan deze eveneens in 1 of 2 sessies nemen.

Physiomins

Bij Physiomins kan je terecht voor afslanking, anti-aging, figuurcorrectie en huidversteviging volgens de moderne technieken. Daarnaast is er een ruim aanbod voor wellness en beauty en zit je er goed voor professionele voedingscoaching. Physiomins heeft vestigingen in Latem, Oostende, Antwerpen en La Louvière.Groupon-deals

Conditions

Geldigheid: 90 dagen vanaf de aankoop. Kijk voor de openingstijden op http://gr.pn/1xPBZgi.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 05/980.49.80 of via oostende@physiomins.be met vermeldig van Groupon. Open op maandag en donderdag van 9u tot 20u, woensdag en vrijdag van 9u tot 18u en zaterdag van 9u tot 13u. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Enkel geldig voor nieuwe klanten. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

À propos de Physiomins - Oostende