Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Physiomins - Oostende

Vindictivelaan 2, Oostende

Slank af of pak cellulitis aan bij Physiomins, inclusief figuuranalyse

Choisissez votre offre

Points forts

Op weg naar een strakker figuur zonder sinaasappelhuid met één of meer uitgebreide behandelingen.

À propos de ce deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 30 minuten figuuranalyse en 1 behandeling van 60 minuten naar keuze (waarde € 135)
  • € 54,99 voor 30 minuten figuuranalyse en 2 behandelingen van 60 minuten naar keuze (waarde € 195)
  • € 79,99 voor 30 minuten figuuranalyse en 3 behandelingen van 60 minuten naar keuze (waarde € 255)

In een figuuranalyse worden de nodige metingen op je lichaam gedaan om onder meer je lichaamsomvang op verschillende plaatsen, je BMI en andere gegevens te achterhalen. Daarna kies je voor 1 tot 3 sessies van een uur uit volgende behandelingen:

Alphamins

Deze behandeling combineert infraroodtherapie, ontgifting en ontspanning. De infraroodtherapie brengt de ontgifting en het afslankingsproces op gang en stimuleert de doorbloeding en drainage terwijl de Alphamins zich richt op het afdrijven van de afval- en giftige stoffen uit het lichaam. De dieptetherapie in het lichaam heeft een gunstige invloed op de vetverbranding, de vochthuishouding, de huidstructuur en spiermassa. De behandeling is zeer geschikt om cellulitis te bestrijden. De behandeling werkt op een ontspannende manier aan het losmaken en verdelen van lichaamsvetten.

Pressotherapie

Bij pressotherapie ligt de nadruk op het verlichten van de benen, stimuleren van de darmflora en het aanpakken van cellulitis. Je krijgt een computergestuurde luchtdrukmassage in een pak dat is onderverdeeld in verschillende segmenten. Er wordt lucht in de verschillende segmenten geblazen. Het luchtdrukvolume van de segmenten past zich aan aan de vorm van je lichaamsdelen.

Lipolyse

Lipolyse is een behandeling die zich richt op het verminderen van vetten die dieper onder je huid liggen in probleemzones. Door het verwijderen van die onderhuidse vetten, werk je naar een strakkere huid toe. Lipolyse maakt gebruik van elektrostromen om vet in inactieve adiposecellen los te gaan maken, door te knippen en af te breken. Lipolyse helpt je in de strijd tegen celullitis. Binnen 6-8 weken zijn de eerste resultaten merkbaar, afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel.

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een ontspannende massagetechniek die gebruikt wordt bij cosmetische therapie en fysiotherapie voor drainage. De massage zorgt voor het stimuleren van de circulatie van het bloedvatenstelsel en het lymfestelsel. De doorbloeding en verwijdering van afvalstoffen uit je lichaam worden bevorderd in de strijd tegen je overgewicht.

Physiomins

Bij Physiomins kan je terecht voor afslanking, anti-aging, figuurcorrectie en huidversteviging volgens de moderne technieken. Daarnaast is er een ruim aanbod voor wellness en beauty en zit je er goed voor professionele voedingscoaching. Physiomins heeft vestigingen in Latem, Oostende, Antwerpen en La Louvière.

Conditions

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen.
Reservatie: Reserveer op 05/980.49.80. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie.
Bijkomende info: Open maandag en donderdag van 10u tot 20u, woensdag en vrijdag van 9u tot 18u en zaterdag van 9u tot 13u. Gesloten op dinsdag en zondag. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Physiomins - Oostende