Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Physiomins - Oostende

Vindictivelaan 2, Oostende

Figuuranalyse en cellulitis behandeling(en) bij Physiomins Oostende

Choisissez votre offre

Points forts

Na een individuele gedetailleerde figuuranalyse wordt, op basis van jouw type cellulitis een passende behandeling gekozen.

À propos de ce deal

Bij Physiomins kan je terecht voor een onmiddellijke aanpak van uw cellulite mét de juiste behandeling en producten. Na een individuele gedetailleerde figuuranalyse wordt, op basis van jouw type cellulite, de perfecte behandeling gekozen om jouw probleem te gaan bestrijden.

Bepaal je type van cellulite:

  • Waterige cellulite: Te wijten aan problemen met de bloedsomloop (een slechte bloedsomloop en lymfestelsel) en veroorzaakt vooral ‘zware’ benen. Ze word ook veroorzaakt door te weinig beweging. Ze is zacht om aan te raken en localiseert zich specifiek aan de dijen, kuiten, enkels en armen.

  • Vette Cellulite: Manifesteert zich door een teveel aan vet vooral als gevolg van ongezonde voeding en gebrek aan activiteit. Het is zacht en pijnloos bij het knijpen. Het zit vooral op de buik, heupen, dijen en rijbroek. 

  • Verharde cellulite: Deze cellulite is reeds lang aanwezig. De oranje schil is goed zichtbaar zonder knijpen, voelt verhard aan bij aanraking en is pijnlijk wanneer men er in knijpt. Ze zit vooral op de knieën en dijen.

Physiomins

Bij Physiomins kan je terecht voor afslanking, anti-aging, figuurcorrectie en huidversteviging volgens de moderne technieken. Daarnaast is er een ruim aanbod voor wellness en beauty en zit je er goed voor professionele voedingscoaching. Physiomins heeft vestigingen in Latem, Oostende, Antwerpen en La Louvière.

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Niet geldig op zondag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer verplicht telefonisch op 059/80.49.805, o.v.v. Groupon. 24u op voorhand verwittigen in geval van annulatie. Meer info: alleen voor nieuwe klanten.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Physiomins - Oostende