Aucune nouvelle notification

pomodoré pasta fresca

kasteellaan 487, Gent

Tapasmenu voor 2 personen bij Pomodoré in het centrum van Gent

Choisissez votre offre

Points forts

Italiaans menu voor zowel daar te nuttigen als af te halen in het centrum van Gent

À propos de ce deal

De deal

  • € 29,99 voor een tapasmenu voor 2 personen

Tapasmenu

*Flesje Cava (200 ml) + wijn (200 ml) of biologisch drankje naar keuze

*Tapas bord met pancetta, parmaham, 4 verschillende soorten tapenades en Bruschetta ‘s

*Pastabeker Medium naar keuze

*Koffie

Er wordt een waarborg van 20€ voor het houten plankje indien dit gewenst is voor mee te nemen. Buiten het nieuwe pasta gebeuren zijn Morgane en Keith ook actief in de catering. Meer informatie hierover vind je terug op: http://www.dorearti.be/

Pomodoré

Pomodoré is een nieuwe zaak in Gent!  Bij Pomodoré kan je terecht voor dagelijks vers gemaakte bio / glutenvrije / volkoren pasta! 

Ruime keuze van de sauzen; Arrabiata, 4 kazen, Pesto, Bolognaise, Carbonara en Mediterraan  Naast die ruime keuze kan je ook nog andere extra dingen toevoegen als garnituur zoals bv gegrilde aubergines en courgettes, pijnboompitten, olijven en rucola. De desserts zijn dagelijks vers gemaakt en varieert van dag tot dag.

Ce qu'il faut savoir

Tot 3 maanden vanaf de aankoop. Niet geldig tijdens de Gentse Feesten ( 17-26 juli 2015). Max. 3 vouchers per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveren is niet nodig, alleen als je wilt afhalen dan 24 uur van te voren via telefoonnummer: 0473262814. Meer info: Pastabeker naar keuze is Medium pastabeker ( pasta+ saus+ kaas). Ook geldig voor afhaal. Er is geen bankcontact aanwezig in de zaak, aanvaarden enkel cash ( ook geen maaltijdcheques). Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de pomodoré pasta fresca