Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Gepersonaliseerde A4-muurkalender via Printerpix

Choisissez votre offre

Points forts

Maak zelf het ontwerp van je muurkalender door middel van foto’s, tekst en persoonlijke notes.

Avis des utilisateurs

Avis 100% vérifiés
Tous les avis proviennent de Membres ayant utilisé leur Coupon chez ce Vendeur
D
debbie
1 notes1 avis
janvier 6, 2021
De bestelde kalenders zijn mooi, helaas vond ik geen manier om op de Franstalige website de maanden ik het Nederlands te laten drukken (janvier-> januari). Een ramp is het niet, maar het is niet duur... ook was er geen manier om de 4 bestelde kalenders samen te laten verzenden om verzendkosten uit te sparen, dus je betaalt op elke kalender de (hoge 7-8€) verzendkosten, en snel verzenden doen ze niet (2-3 weken wachttijd). Dus alles bij elkaar knap product, spijtig vd lange wachtijd en de niet aan te passen deeltjes,
K
kellytop reviewer helpful reviewer
12 notes8 avis
novembre 17, 2020
ik weet niet waar het verkeerd gaat? groupon of printerpix maar de codes kan je enkel verzilveren op de Franse website dus heb ik natuurlijk ook kalenders in het Frans ontvangen. De tijd die je nodig hebt om de kalenders aan te maken is ook erg lang, veel keren dat hij een error geeft waardoor je weer moet herbeginnen...
F
Fiorina
5 notes4 avis
mai 20, 2021
Rien à dire
J
jacqueline
3 notes2 avis
avril 1, 2021
zeer tevreden
J
Jean-Paul
4 notes4 avis
mars 24, 2021
Envoi rapide, Service et qualité excellente...!
D
Detop reviewer
6 notes6 avis
mars 1, 2021
Vroeger altijd tevreden geweest, maar nu werd ik doorgestuurd naar de Franse website en kreeg ik daardoor een Franstalige kalender. Spijtig!
P
patricia
3 notes1 avis
février 22, 2021
parfait et rapide
M
Megane
2 notes1 avis
février 16, 2021
Super
Afficher tous les avis des utilisateurs Groupon

À propos de ce deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 1, 2, 3, 4 of 5x gepersonaliseerde A4-muurkalender
  • Met voor elke maand één of meerdere van je eigen foto’s
  • Geef verjaardagen en andere belangrijke dagen aan
  • Begin het jaar met een maand naar keuze
  • Op A4-portretformaat (21 x 29,7 cm)
  • Bestellen kan uiterlijk 30 augustus 2021

Conditions

Na invoering van nieuwe beperkende maatregelen door de regering van het Verenigd Koninkrijk, om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kan levering van dit product vertraging oplopen.

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 augustus 2021.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,99 voor 1 kalender of € 7,99 voor 2, 3, 4 of 5 kalenders (online te betalen aan Printerpix).
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op https://www.printerpix.nl/redemption, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Levering: binnen circa 10 werkdagen.
Meer info: je product wordt geleverd door Printerpix. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Printerpix, via e-mail op redemptions@printerpix.nl, o.v.v. Groupon. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Printerpix

Le logiciel en ligne facile à utiliser de Printerpix permet aux amateurs de cadeaux photo de créer des impressions métalliques personnalisées de qualité, des cartes d'anniversaire, des calendriers et des peintures murales sur toile avec des photos de vacances personnalisées. En 5 minutes, les clients peuvent créer un livre photo à l'aide des modèles de cadeaux fournis, des thèmes pour bébés, des images clipart et des guides de style de vacances. Personnalisez la décoration intérieure avec des calendriers et des peintures murales personnalisées avec une impression de vacances ou une photo de bébé préférée. Transformez vos souvenirs de famille en Plaid polaires personnalisées, coussins personnalisés, tasses magiques chauffantes, albums photo et plus encore !