Zelf vliegen of stuntvliegen in een Robin R2160i met Propeller

Propeller

1 Avis

Offre limitée dans le temps!
1 Avis
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit twee opties

  • € 150 voor Initiatievlucht van 30 minuten voor 1 persoon
  • € 180 voor Acrobatievlucht van 30 minuten voor 1 persoon

Initiatievlucht van 30 minuten:
Initiatievlucht voor één persoon bestaande uit: technische briefing, vlucht (30 minuten) met Robin HR-200 waarbij de passagier zelf de controle mag overnemen, debriefing met drankje en certificaat.

Wil je zelf de stuurknuppel van een sportvliegtuig hanteren? Dit is je kans! Een ervaren piloot wacht je op voor een technische briefing en een initiatievlucht met een sportvliegtuig met dubbele besturing. Tijdens de vlucht met dit moderne laagvleugeltoestel maak je zelf vliegbewegingen. Hoewel een ervaren piloot aan je zijde zit, zal je adrenalinepeil een recordhoogte bereiken!

Acrobatievlucht van 30 minuten:
Een acrobatievlucht voor één persoon bestaande uit een: briefing, vlucht (30 minuten) met Robin R2160i, debriefing met drankje en certificaat.

De Robin R2160i is een lesvliegtuig dat uiterst geschikt is om te stuntvliegen. Het lichte frame, de sterke motor en de extreme wendbaarheid bezorgen dit toestel alle eigenschappen van het ideale stuntvliegtuig. Voor wie over een sterke maag en stalen zenuwen beschikt, is deze sensatievlucht gesneden koek: je ondergaat loopings, spins, rolls en rugvluchten. Boven en onder worden even relatieve begrippen. De hele vlucht zit je stevig vastgesnoerd en wordt je begeleid door een professionele piloot.

The Propeller

The Propeller is sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt. Ze zijn gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem (Luchthavenstraat) en beschikken naast een achttal moderne en goed onderhouden vliegtuigen en een grote groep ervaren instructeurs ook over een gebouw met verschillende operationele ruimtes en groot leslokaal. Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden: privaat piloot PPL(A), staartwiel, acrobatie en het slepen van vlaggen. Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op hun grote vloot aan vliegtuigen in zowel Kortrijk als in Oostende. Ze zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten luchtdopen (acrobatisch, initiatie, rondvlucht naar wens) voor zowel één persoon als voor zeer grote groepen. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een mooie vlucht met diner tot een grote incentive met verschillende vliegtuigen. Ook luchtpubliciteit is één van hun specialiteiten en vooral een goedkope en duidelijke methode om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. Zij beschikken over al het nodige materiaal, vliegtuigen en piloten en kunnen aan zeer scherpe tarieven verschillende mogelijkheden aanbieden. Naast bovenstaande hoofdactiviteiten hebben ze tevens al het materieel om vliegtuigen op Wevelgem of andere locaties schoon te maken en helpen we eigenaars met het verkopen van hun vliegtuig(en). Kortom: als het iets met luchtvaart te maken heeft dan zijn zij uw ideale partner!

De foto’s zijn eigendom van Stefan De Sutter - Rick De Smet - Filip Beelen & Johan Van Eycken

Conditions


Geldig tot 6 maanden vanaf de aankoop, op alle dagen van de week.
Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer telefonisch via 056/44.45.46 of 0498/12.45.46 of per mail via info@propeller.be.
Meer info: mocht vanwege slecht weer de luchtdoop niet door kunnen gaan, neemt de piloot 's morgens contact op om de afspraak te verplaatsen.
Leeftijd: Minderjarigen hebben toestemming nodig van de ouders.
Gewicht: maximum 95kg / Lengte: maximum 2,5m
Je kan niet vliegen als je medische problemen hebt. Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Propeller


Propeller

Tourisme ou visite, Vol & Baptême de l'air
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.