Frontvlucht van 45/60 minuten voor 1 tot 3 pers. over de Westhoek met Propeller

Propeller

1 Avis

1 Avis
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


Kies uit 2 opties:

  • € 150,00 voor een Frontvlucht van 45 minuten voor 1 persoon over het oorlogslandschap van de Westhoek
  • € 275,00 voor een Frontvlucht van 60 minuten voor 3 personen over het oorlogslandschap van de Westhoek

De militaire begraafplaats, de bunkers en zelfs het vliegveld van Wevelgem getuigen van het oorlogsverleden van de streek. Propeller neemt je mee in een oldtimervliegtuig (enkel bij de optie voor 1 persoon, bij de optie voor 3 personen in een gewone vierzitter) voor een verkenning van het frontverleden vanuit de lucht.Je maakt een rondvlucht over de verschillende sites uit de Eerste Wereldoorlog met uitleg vooraf en een folder. Je vliegt over kerkhoven, monumenten, sites en gedenktekens. Het wordt een bewogen ervaring, want nog nooit was de Groote Oorlog zo dichtbij.

The Propeller 

The Propeller is sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt. Ze zijn gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem (Luchthavenstraat) en beschikken naast een achttal moderne en goed onderhouden vliegtuigen en een grote groep ervaren instructeurs ook over een gebouw met verschillende operationele ruimtes en groot leslokaal. Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden: privaat piloot PPL(A), staartwiel, acrobatie en het slepen van vlaggen. Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op hun grote vloot aan vliegtuigen in zowel Kortrijk als in Oostende. Ze zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten luchtdopen (acrobatisch, initiatie, rondvlucht naar wens) voor zowel één persoon als voor zeer grote groepen. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een mooie vlucht met diner tot een grote incentive met verschillende vliegtuigen. Ook luchtpubliciteit is één van hun specialiteiten en vooral een goedkope en duidelijke methode om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. Zij beschikken over al het nodige materiaal, vliegtuigen en piloten en kunnen aan zeer scherpe tarieven verschillende mogelijkheden aanbieden. Naast bovenstaande hoofdactiviteiten hebben ze tevens al het materieel om vliegtuigen op Wevelgem of andere locaties schoon te maken en helpen we eigenaars met het verkopen van hun vliegtuig(en). Kortom: als het iets met luchtvaart te maken heeft dan zijn zij uw ideale partner!

De foto’s zijn eigendom van Johan Van Eycken

Conditions


Geldig tot 6 maanden vanaf de aankoop, op alle dagen van de week.
Max. 5 vouchers per persoon, maar je kan er 5 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer telefonisch via 056/44.45.46 of 0498/12.45.46 of per mail via info@propeller.be.
Meer info: mocht vanwege slecht weer de luchtdoop niet door kunnen gaan, neemt de piloot 's morgens contact op om de afspraak te verplaatsen.
Leeftijd: Minderjarigen hebben toestemming nodig van de ouders.
Gewicht: maximum 95kg / Lengte: maximum 2,5m
Je kan niet vliegen als je medische problemen hebt. Voor deze deal geldt geen enkele promotionele code.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Propeller


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.