Stuntvlucht met open dubbeldekker voor 1 persoon € 250 bij Propeller!

Propeller

1 Avis

1 Avis
Offrir comme cadeau
Ajout impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.
Suppression impossible pour le moment. Merci de réessayer plus tard.

Points forts


De deal

  • € 250 voor een stuntvlucht met open dubbeldekker voor 1 persoon

Programma:
- briefing
- vlucht (30 minuten) met een Pitts S2A
- debriefing met drankje
- certificaat

De Pitts S2A is een volbloed stuntvliegtuig gekend voor zijn extreme wendbaarheid en kracht. Na een uitgebreide briefing over de vlucht neem je plaats in de robuuste dubbeldekker met open cockpit! Na stevig vastgestrapped te zijn, zit je even later met de haren in de wind en het hoofd letterlijk hoog in de wolken. Eenmaal op hoogte word je door een professionele piloot begeleid door een reeks van acrobatische manoeuvres (loopings, rolls, rugvlucht, spins,…). Meer dan 100 % adrenaline gegarandeerd!

De foto’s zijn eigendom van Geert Diopere & Roland De Groote.

Conditions


6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. aankoop: koop zoveel vouchers als je zelf wil. Reservatie: Enkel op afspraak via info@propeller.be of 056/44.45.46 of 0498/12.45.46 met de vermelding van Groupon en je code. Bijkomende info: luchtdopen zijn bijna elke dag mogelijk, vooral afhankelijk van het weer. Als het weer niet meezit neemt de piloot 's morgens contact op om de afspraak te verplaatsen. Leeftijd: Minderjarigen hebben toestemming nodig van de ouders. Gewicht: maximum 95 kg. Geen medische problemen.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Propeller


The Propeller is sinds 1994 een gevestigde waarde als het op luchtvaartactiviteiten aankomt. Ze zijn gebaseerd op de Internationale Luchthaven van Kortrijk/Wevelgem (Luchthavenstraat) en beschikken naast een achttal moderne en goed onderhouden vliegtuigen en een grote groep ervaren instructeurs ook over een gebouw met verschillende operationele ruimtes en groot leslokaal. Volgende opleidingen worden op dit moment aangeboden: privaat piloot PPL(A), staartwiel, acrobatie en het slepen van vlaggen. Piloten met een vlieglicentie kunnen tevens aan zeer voordelige tarieven beroep doen op hun grote vloot aan vliegtuigen in zowel Kortrijk als in Oostende. Ze zijn ook gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten luchtdopen (acrobatisch, initiatie, rondvlucht naar wens) voor zowel één persoon als voor zeer grote groepen. Naargelang de wensen van de klant kan er een totaalpakket aangeboden worden bestaande uit bijvoorbeeld een mooie vlucht met diner tot een grote incentive met verschillende vliegtuigen. Ook luchtpubliciteit is één van hun specialiteiten en vooral een goedkope en duidelijke methode om alle producten, diensten en evenementen te adverteren aan het grote publiek. Zij beschikken over al het nodige materiaal, vliegtuigen en piloten en kunnen aan zeer scherpe tarieven verschillende mogelijkheden aanbieden. Naast bovenstaande hoofdactiviteiten hebben ze tevens al het materieel om vliegtuigen op Wevelgem of andere locaties schoon te maken en helpen we eigenaars met het verkopen van hun vliegtuig(en). Kortom: als het iets met luchtvaart te maken heeft dan zijn zij uw ideale partner!

Propeller

Cours, Pilotage d'avion, Tourisme ou visite, Vol & Baptême de l'air
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.