Aucune nouvelle notification

Psycho-Logica

Anvers

1, 3 of 5 therapiesessies van 1 uur bij Psycho-logica

Choisissez votre offre

Points forts

De stap naar therapie is geen makkelijke keuze, maar soms kan het zinvol zijn om beroep te doen op een psychotherapeut.

À propos de ce deal

Details aanbod

  • € 19,99 voor 1 therapie sessie van 1 uur (waarde € 40)
  • € 49,99 voor 3 therapie sessies van 1 uur (waarde € 120)
  • € 89,99 voor 5 therapie sessies van 1 uur (waarde € 200)


De stap naar therapie is geen makkelijke keuze. Het vergt veel moed om aan jezelf toe te geven dat je meer nodig hebt dan alleen de gesprekken met bijv. vrienden of familie.

Soms kom je er op eigen kracht of met de hulp van je omgeving wel uit. Maar wanneer jouw moeilijkheden het dagelijks leven blijven belasten of te zwaar zijn om dragen, kan het zinvol zijn om beroep te doen op een psychotherapeut. Zo is ook Psycho-Logica ontstaan. 

Dit alles gebeurt binnen een respectvol kader met oog voor jouw unieke noden. Het is niet de methode die de weg bepaald, maar jij als unieke persoon. 

Conditions

90 dagen geldig vanaf aankoopdatum.Beperk 1 per persoon. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Open van maandag tot donderdag van 9u tot 18u. Vrijdag van 9u tot 20u. Reservatie verplicht, minstens 24u op voorhand, op het nummer +32476/35.35.10 of via info@psycho-logica.be. Annulering minstens 24u op voorhand. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Psycho-logica

Door haar sociaal engagement en door het leven kwam Jessica Van Daele in contact met onder meer verlieservaringen, crisissen, traumaverwerking, intergenerationele- en relatieproblemen, depressie, andere gezinsvormen, loopbaanvraagstukken, vragen rond religie en zingeving, … Daaruit ontstond de motivatie om mensen bij te staan en hen te helpen weer greep te krijgen op het leven.

Met de nodige (levens)bagage op zak en op basis van een opleiding ‘Bachelor in de psychologie’ en een vierjarige therapeutenopleiding, wil ze mensen helpen vat te krijgen, evenwicht te vinden. Door herstel of aanvaarding kunnen mensen groeien als persoon, hun kwaliteit van leven verbeteren en meer voldoening vinden.

Ze hanteert de gedragscode zoals vastgesteld werd door de VVTIV (Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving), de beroepsvereniging waarbij ze als psychotherapeute is aangesloten.

Ze sluit zich aan bij Groupon om deze therapie meer toegankelijk te maken voor iedereen.