Aucune nouvelle notification

Psycho-Logica

Elisabethlaan 117A, Berchem

Therapie sessies van 1 uur vanaf € 14,99

Choisissez votre offre

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor 1 therapie sessie van 1 uur (waarde € 40)
  • € 34,99 voor 3 therapie sessie van 1 uur (waarde € 120)
  • € 64,99 voor 5 therapie sessie van 1 uur (waarde € 200)

Conditions

Beperk 1 per persoon, mogen kopen 1 extra als geschenk. Alleen geldig voor optie aangeschaft. 90 dagen geldig vanaf aankoopdatum.Beperk 1 per persoon. Alleen geldig voor optie aangeschaft. Op woensdag van 8u tot 14u en op vrijdag van 15u tot 20u. Reservatie verplicht, minstens 24u op voorhand, op het nummer +32476/35.35.10 of via info@psycho-logica.be. Annulering minstens 24u op voorhand.

Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.​

À propos de Psycho-logica

Door haar sociaal engagement en door het leven kwam Jessica Van Daele in contact met onder meer verlieservaringen, crisissen, traumaverwerking, intergenerationele- en relatieproblemen, depressie, andere gezinsvormen, loopbaanvraagstukken, vragen rond religie en zingeving, … Daaruit ontstond de motivatie om mensen bij te staan en hen te helpen weer greep te krijgen op het leven.

Met de nodige (levens)bagage op zak en op basis van een opleiding ‘Bachelor in de psychologie’ en een vierjarige therapeutenopleiding, wil ze mensen helpen vat te krijgen, evenwicht te vinden. Door herstel of aanvaarding kunnen mensen groeien als persoon, hun kwaliteit van leven verbeteren en meer voldoening vinden.

Ze hanteert de gedragscode zoals vastgesteld werd door de VVTIV (Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving), de beroepsvereniging waarbij ze als psychotherapeute is aangesloten.

Ze sluit zich aan bij Groupon om deze therapie meer toegankelijk te maken voor iedereen.