Aucune nouvelle notification

Puur!

Grote Markt 55, Sint-Truiden

Luxe ontbijt incl. glaasje cava voor 2 personen bij Puur!

Choisissez votre offre

Points forts

Uitkijkend over de Grote Markt geniet je van je luxe ontbijt o.a. met spiegeleitje, artisanaal brood, confituur, hesp/kaas en meer mét cava.

À propos de ce deal

Luxe ontbijt met glaasje Cava: spiegeleitje, artisanaal brood, confituur, hesp/kaas, yoghurt, Pipo appelsap, Caffè Lungo (Koffie) of thee, fruit

Puur! opende zijn deuren op 22 juli 2015 op de Grote Markt van Sint-Truiden. Met gerechten van artisanaal brood gecombineerd met streekproducten of Belgische klassiekers bereidt op hun manier proberen zij het verschil te maken. Ze halen hun producten zelf bij lokale leveranciers om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

De kleine kaart wordt geregeld veranderd en het jonge ondernemerskoppel is trots op de kwaliteit die ze serveren. De cake en koekjes komen uit eigen keuken en het brood wordt gebakken bij een bakker die nog bakt zoals in grootmoeders tijd. Alles is vers en van voorverpakt eten willen zij niets weten. Smaak staat bij Puur! hoog in het vaandel.

Aan de lokale kunstenaar wordt de kans gegeven hun werken tentoon te stellen waardoor Puur! om de paar maanden een nieuwe inrichting krijgt. Na afloop van de expositieperiode worden de kunstwerken geveild voor een goed (lokaal) doel. Voor kinderen zijn er kleurplaten en kleurpotloden aanwezig. Bij Puur! kan je ook terecht om er rustig te studeren en binnenkort wordt er vergaderruimte inclusief ontbijt of lunch aangeboden. Feestjes en recepties kunnen ook door het team verzorgd worden.

Kortom: Puur! is een trendy bistro dat nadenkt over de toekomst.

Ce qu'il faut savoir

4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Niet geldig op feestdagen. Gesloten op maandag en zondag. Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Reserveer telefonisch op 0476 04 84 04, o.v.v. Groupon.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Puur!