Catégories
Votre panier est vide !

Il est temps de remplir votre panier de beaux articles comme des gadgets, produits électroniques, articles ménagers, cadeaux et autres offres de Shopping.

Aucune nouvelle notification

Mechelbaan 77, Koningshooikt

Figuurcorrectie: 3 tot 12 keer My-Lipo met de psio bij Queen Seven

Choisissez votre offre

Points forts

My-Lipo is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.

Avis des utilisateurs

Ce deal n'a pas encore d'avis commenté.

À propos de ce deal

Kies uit 4 opties

  • € 39,99 voor 3 keer My Lipo met de psio (waarde € 135)
  • € 69,99 voor 6 keer My Lipo met de psio (waarde € 270)
  • € 99,99 voor 9 keer My Lipo met de psio (waarde € 405)
  • € 129,99 voor 12 keer My Lipo met de psio (waarde € 540)

My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionals. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.
My-Lipo is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen voor professionals, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek). My-Lipo is uitgerust met 8 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten.

Queen Seven 

Queen Seven biedt alles op het gebied van exclusieve beauty. Queen Seven is de gezellige en innovatieve schoonheidsspecialist annex nagelstudio voor iedereen. Queen Seven werkt met de beste produkten op de markt en hebben gediplomeerde schoonheidsspecialisten die bekend zijn met de meest innovatieve behandelingsmethode.

Conditions

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop. Max. 1 voucher(s) per persoon, maar je kan er 1 extra kopen om cadeau te doen. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimaal 24 uur vooraf annuleren. Als je niet geschikt bent voor behandeling kan je je geld terug krijgen. Behandeling niet mogelijk bij zwangerschap. Best 3 behandelingen per week. Inclusief consult.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

À propos de Queen Seven